The Witcher: Netflix deelt trailer en release date ‘nieuwe Game of Thrones’

Fans van Game of Thrones moeten op zoek naar iets nieuws. De epische serie van HBO kwam dit jaar tot een einde. Er is een spin-off in de maak die over de Targaryens gaat, maar daar moeten we nog wel even op wachten. Gelukkig gaat Netflix deze binge-leegte vullen. Het langverwachte The Witcher met Henry Cavill is in aantocht en de verwachtingen zijn hooggespannen. De nieuwe trailer laat ons nog meer naar deze serie hunkeren en gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten.

De trailer zit namelijk niet alleen vol met fantastische beelden, maar onthult ook de releasedatum van The Witcher. Vanaf 20 december zal de epische serie te zien zijn op Netflix. Vanaf dan kunnen we op avontuur met Geralt of Rivia. Een zogenaamde Witcher gespeeld door Henry Cavill. Hoewel dit de eerste serie is over The Witcher, is het niet de eerste keer dat we Geralt in actie zien. Dit verhaal is namelijk begonnen als een boekenserie en werd vervolgens een succesvolle en geprezen gameserie.

Game of Thrones, maar dan wat meer fantasy

Dit duistere fantasie verhaal heeft zichzelf dus al bewezen en daarom wordt er ook van deze Netflix Original serie veel verwacht. Zeker fans van Game of Thrones doen er goed aan om The Witcher te gaan proberen. Zoals je in onderstaande trailer kunt zien zijn er behoorlijk wat gelijkenissen. Van grote veldslagen tot politieke spelletjes en de nodige lust. De twee series delen zeker een aantal kenmerken, al is The Witcher wel iets meer fantasy. Je kunt je dus gaan opmaken voor magie en de nodig duistere wezen.

THE WITCHER | MAIN TRAILER | NETFLIX

You can’t outrun destiny just because you’re terrified of it. Henry Cavill is Geralt of Rivia. The Witcher arrives December 20. Watch The Witcher, Only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80189685 SUBSCRIBE: https://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 158 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

The Witcher op Netflix

Zoals gezegd zal The Witcher vanaf 20 december te zien zijn op Netflix. Naast Henry Cavill zullen ook Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring en Lars Mikkelsen een rol spelen. Showrunner van het hele gebeuren is Lauren Schmidt Hissrich die eerder ook al The Umbrella Academy maakte voor Netflix.

Netflix / Youtube

Reageer op artikel:
The Witcher: Netflix deelt trailer en release date ‘nieuwe Game of Thrones’
Sluiten