Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 31 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Netflix film The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat niet over wie je denkt

Het tweede seizoen van The Witcher komt pas ergens in 2021 naar Netflix. Seizoen 1 was een grote hit, ondanks vrij pittige recensies van critici. Fans willen meer, en dat gaan ze krijgen ook. Vorige week werd namelijk The Witcher: Nightmare of the Wolf aangekondigd.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Fans die meteen hoopten op een grootschalige live-action blockbuster, moesten meteen een flinke teleurstelling incasseren. Het gaat namelijk om een animatiefilm. Wel weer tof: de productie is in handen van de studio achter De Legende Van Korra, de spectaculaire vervolgserie van Avatar: The Last Airbender.

Tevens biedt animatie meer ruimte voor actiescènes en omgevingen die in live-action simpelweg te duur zouden zijn. Maar goed, terug naar Nightmare of the Wolf, want dankzij een nieuwe beschrijving op Netflix weten we nu meer over de The Witcher film.

Geen Geralt?

The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat blijkbaar niet het verhaal van Geralt verkennen, de hoofdrolspeler uit de Netflix serie. In plaats daarvan vertelt Nightmare of the Wolf het verhaal van Vesermir: “Ver voor hij de mentor van Geralt werd, ging Vesemir zelf op pad als witcher nadat de mysterieuze Deglan hem claimt middels de Law of Surprise.”

De animatiefilm gaat dus laten zien hoe het vaderfiguur voor Geralt zelf een witcher werd. De kans dat Geralt voorbij gaat komen in Nightmare of the Wolf, is dan ook nihil. Verder weten we nog nagenoeg niks over de recentelijk aangekondigde film.

Namen bekend

Het is bijvoorbeeld ook nog niet duidelijk over Theo James, de Divergent acteur die de stem van Vesemir insprak in de serie, ook die taak op zich zal nemen voor de film. Wel weten we dat The Witcher showrunner Lauren Hissrich betrokken is bij het project, evenals Beau DeMayo. Hij regisseerde aflevering drie van de serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix film The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat niet over wie je denkt
Sluiten