Netflix dropt kersverse trailer voor The Umbrella Academy seizoen 2

Tijd voor meer The Umbrella Academy! Netflix heeft eindelijk de eerste trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van de superhelden-serie. Maak je geen zorgen als je het eerste seizoen nog niet hebt gezien, in dit artikel zullen we geen grote twists spoilen.

Dan raden we je echter ook meteen aan deze trailer te skippen. Die zit namelijk wel vol spoilers voor het eerste seizoen. Je bent gewaarschuwd! The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way, de zanger van My Chemical Romance, en illustrator Gabriel Bá.

The Umbrella Academy seizoen 2

De Netflix Original wist met het eerste seizoen indruk te maken. De unieke vormgeving en interessante take op het ‘school-voor-jonge-superhelden’-cliché zorgden ervoor dat The Umbrella Academy niet aanvoelde als de zoveelste superhelden-serie.

Maar waar gaat de serie dan wél over? De superhelden in The Umbrella Academy zijn als kind geadopteerd om misdaad te bestrijden. Ondertussen zijn ze volwassen geworden, bitter en gedesillusioneerd. Na de dood van hun adoptievader Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore) komen ze opnieuw samen om een naderende apocalyps te stoppen.

Dat is de synopsis van seizoen 1, maar fans weten dat het verhaal al snel veel verder gaat. We gaan niks spoilen, maar het eerste seizoen van de Netflix Original zit voor bizarre wendingen, waarvan tijdreizen er een is.

Netflix release, trailer en poster

Ook trouwe lezers van de comic zullen amper een idee hebben welke kant seizoen 2 op zal gaan. Het eerste seizoen was zeer losjes gebaseerd op het bronmateriaal, dus Gerard Way en de rest van de crew zullen ook het komende seizoen de vrijheid pakken om een andere kant op te gaan.

Op 31 juli gaan we ontdekken of de unieke superhelden-serie opnieuw weet te scoren. Vanaf dan kun je namelijk het gehele tweede seizoen van The Umbrella Academy op Netflix streamen. Check hieronder de eerste trailer en posters!

Seizoen 2 The umbrella Academy Netflix
(AfbeeldingNetl Netflix)

 

Reageer op artikel:
Netflix dropt kersverse trailer voor The Umbrella Academy seizoen 2
Sluiten