Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 2 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

The Tax Collector trailer: Shia LaBeouf gaat ver voor keiharde misdaadfilm

David Ayer komt binnenkort met een keiharde misdaadfilm genaamd The Tax Collector. Shia LaBeouf gaat verder dan ooit voor zijn rol.

David Ayer heeft ondanks het belabberde Suicide Squad een indrukwekkend CV. Hij leverde immers ook films als Fury en End of Watch af. Bovendien is groot deel van Suicide Squad‘s falen te wijten aan bemoeienis van Warner Bros. Daarover lees je hier meer.

The Tax Collector

Nu is het tijd voor zijn volgende film: The Tax Collector. Dat is een nieuwe misdaadfilm die Ayer heeft geschreven samen met de schrijver van Training Day. De regisseur werkt na Fury opnieuw samen met Shia LaBeouf, die een rol speelt die je niet van hem zou verwachten.

Hij speelt een belastinginner. David (Bobby Soto) en Creeper (Shia LaBeouf) zijn belastinginners voor de misdaadbaas Wizard en halen zijn deel uit de winsten van de ongeoorloofde transacties van lokale bendes.

Maar wanneer Wizard’s oude rivaal uit Mexico terugkeert naar Los Angeles, ligt de business opeens op zijn gat en wil David wanhopig alles wat belangrijker is dan wat dan ook beschermen: zijn familie.

Sha LaBeouf gaat ver

Gezien de recente track record van David Ayer houden we nog even een slag om de arm, maar de onderstaande eerste trailer smaakt in ieder geval naar meer.

De regisseur is zelf in ieder geval erg enthousiast over het samenwerken met Shia LaBeouf: “Hij is een van de beste acteurs waarmee ik heb gewerkt en hij is enorm toegewijd aan lichaam en geest. Hij liet een tand trekken voor Fury en vervolgens liet hij voor The Tax Collector liet zijn hele borst tatoeëren. Dus hij gaat min of meer all-in, ik ken niemand die zo ver gaat voor zijn films. ”

Dat belooft veel goeds! The Tax Collector komt uit op 7 augustus, al is het maar de vraag hoe de bioscooprelease eruit gaat zien. Ook tegen die tijd zitten we immers nog midden in een pandemie.

The Tax Collector David Ayer film
(Afbeelding: Cross Creek Media)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Tax Collector trailer: Shia LaBeouf gaat ver voor keiharde misdaadfilm
Sluiten