Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 8 mrt 2019

Netflix Original The Sinner krijgt derde seizoen met nieuwe ster in de hoofdrol

Fans van de Netflix Original The Sinner worden op hun wenken bediend. Daar waar seizoen 2 al kon rekenen om een zeer positieve ontvangst, daar beloofd seizoen 3 nog beter te worden. De mooiste verrassing is dat Matt Bomer in het derde seizoen de hoofdrol gaat krijgen. Doordat Netflix afspraken heeft gemaakt met USA Network kunnen we je serie gewoon via de streamingdienst bekijken. Wanneer het derde seizoen hier te zien zal zijn blijft nog onbekend

The Sinner: geen doorsnee misdaadserie

The Sinner is geen gewone serie waarbij de verhaallijn van het ene seizoen wordt doorgetrokken naar het volgende. Het is een zogenaamde anthologieserie.

In het eerste seizoen zagen we bijvoorbeeld Cora Tannetti (Jessica Biel) die een vreselijke moord pleegde en in het tweede seizoen ging het om de moord van moord van Julian Walker (Elisha Henig). Het zijn de doorsnee mensen die in staat zijn om ogenschijnlijk op eenvoudige wijze een moord te plegen.

Derde seizoen The Sinner bij Netflix

Onlangs heeft USA Network een derde seizoen van The Sinner besteld. De hoofdrol in het nieuwe seizoen is weggelegd voor Matt Bomer die je wellicht nog kent van zijn rol in White Collar.

The Sinner Season 2: Official Trailer

Jessica Biel’s mystery is back with a season 2 trailer. Check it out! TV Guide’s official YouTube channel brings you behind-the-scenes access to your favorite shows and interviews with your favorite celebs!

In The Sinner speelt hij Jamie. Een op het eerste gezicht eenvoudige man die als gevolg van een ernstig ongeluk op zoek gaat naar ondersteuning. Ook detective Harry Ambrose (Bill Pullman) zien we terug in het nieuwe seizoen.

Ben je benieuwd wat er deze nieuw verschenen is op Netflix? Klik dan hier. Wil je weten wat er deze maand juist gaan verdwijnen? Dan moet je hier zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Netflix Original The Sinner krijgt derde seizoen met nieuwe ster in de hoofdrol
Sluiten