Redactie
Redactie Media 14 dec 2017

Jessica Biel heeft goed nieuws voor fans van ‘The Sinner’

Goed nieuws voor fans van Netflix hitserie The Sinner. In een interview met Weekly Entertainment vertelt Jessica Biel (een ode aan haar, vind je hier), dat de schrijvers overwegen om een nieuw verhaal te ontwikkelen. 

Dit is natuurlijk goed nieuws voor fans, maar gelukkig is Biel wel kritisch over een vervolg. “We hopen het op te kunnen zetten, zodat we kunnen nadenken over een interessant verhaal. Indien we terugkomen voor een vervolg, beginnen we sowieso met een frisse start.”

Over haar eigen rol zegt ze het volgende: “Ik word sowieso betrokken op een bepaalde manier. Ik hoop dat ze mij opnieuw in de show kunnen schrijven, maar dan moet die mogelijkheid zich wel voordoen.”

Het verhaal van The Sinner is rond, dus mochten de makers en producten kiezen voor een vervolg, dan kunnen we alleen maar bidden dat het geen slap aftreksel wordt. Soms is één seizoen simpelweg genoeg. Daarover gesproken: mocht je het eerste deel nog niet hebben gezien, bekijk dan hieronder de trailer of laat je overtuigen door het artikel: ‘Je zoekt een keiharde nieuwe Netflix-verslaving, The Sinner is je antwoord.’ 

Reageer op artikel:
Jessica Biel heeft goed nieuws voor fans van ‘The Sinner’
Sluiten