The Silencing: Game of Thrones-ster jaagt op moordenaar in brute trailer

Nikolaj Coster-Waldau heeft sinds het einde van Game of Thrones niet stilgezeten. Hij is binnenkort namelijk te zien in een nieuwe thriller genaamd The Silencing.

Coster-Waldau is in Hollywood tevens actief als producent en scenarioschrijver, maar staat vooral bekend om zijn rol in Game of Thrones, waarin hij de rol van Jaime Lannister vertolkt.

The Silencing

In The Silencing, een nieuw moordmysterie van Saban Films, speelt hij een jager. Dit keer jaagt hij echter niet op wild, maar op een moordenaar.

Samen met de lokale sheriff, gespeeld door Annabelle Wallis, zoekt hij naar de man die mogelijk vijf jaar geleden zijn dochter kidnapte. Wordt The Silencing de Taken van Nikolaj Coster-Waldau?

Vlaamse regisseur

De 34-jarige Vlaamse regisseur Robin Pront staat aan het roer. Hij heeft slechts één volledige speelfilm op zijn naam staan, de Belgische film D’Ardennen uit 2015. Daarmee viel hij in de prijzen.

Het marketingmateriaal van The Silencing belooft een bloedstollend kat-en-muis-spel, waarbij liefhebbers van een ijzersterke thriller continu op het puntje van hun stoel zullen zitten. Althans, dat is waar de studio op hoopt.

Trailer en release

Juist bij dit soort titels is het altijd een kwestie van afwachten: hebben we hier met een verrassende indiefilm te maken, of wordt dit een hersenloze B-film?

We gaan het op 14 augustus ontdekken. Dan komt The Silencing namelijk tegelijkertijd digitaal en in de bioscoop uit. Check hieronder de eerste volledige trailer.

Reageer op artikel:
The Silencing: Game of Thrones-ster jaagt op moordenaar in brute trailer
Sluiten