Jan
Jan Movies & Series 8 aug 2019

Marvel verleidt The Rock voor rol als superheld in Deadpool

The Rock als superheld in Deadpool. Ja, wij voelen hem. Marvel ook. En zelfs Dwayne Johnson zelf houdt zich niet stil.

Dwayne Johnson alias The Rock, van oorsprong worstelaar, kennen we uiteraard van Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Skyscraper, Rampage en nog een rits films. De rol van superheld had hij nog niet op zijn cv staan, maar daar gaat binnenkort wat aan gebeuren. Hij wordt namelijk genoemd als mogelijke superheld in de nieuwe Deadpool-film van Marvel Cinematic Universe.

Marvel wil The Rock in Deadpool

Als het aan Robert Liefeld ligt, de man die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de Deadpool-films, wordt The Rock de nieuwe superheld. Dat gerucht werd onderstreept door visuele uitlatingen van de beste man op Instagram. Liefeld plaatste foto’s van Dwayne Johnson, samen met afbeeldingen van een actiefiguur en cartoons van Deadpool X-Force-lid Garrison Kane. De begeleidende tekst liet er geen misverstand over bestaan.

Dearest @therock based on reports of outstanding chemistry between you and a familiar friend, I believe the next logical step is for you to join the Marvel Universe as Garrison Kane in a future Deadpool installment. You’re a natural and Kane is already celebrated by millions of comics fans who have thrilled to his adventures since I first introduced him in X-Force #2! Your pal, Rob!

8,409 Likes, 259 Comments – Rob Liefeld (@robliefeld) on Instagram: “Dearest @therock based on reports of outstanding chemistry between you and a familiar friend, I…”

Dwayne Johnson heeft wel trek in een rol als superheld

Dat het bericht The Rock niet is ontgaan blijkt uit de reactie die daarop volgde en dat is natuurlijk precies wat Liefeld hoopte te bereiken.

Dwayne Johnson on Twitter

Dearest Rob, thank you amigo. It’s true, in @HobbsAndShaw, I have insanely outstanding chemistry with our familiar friend. Since you created the characters, how does one Garrison Kane get alone with one 💀🏊‍♂️ ? https://t.co/1Z58qbiQp8

Liefeld bekende schuldig te zijn aan zijn niet aflatende poging om Dwayne Johnson eindelijk bij zijn project te betrekken. De online communicatie doet vermoeden dat er sprake is van een ware bromance, maar wat is er nu waar? In het verleden is hij vaker in verband gebracht met de karakters van verschillende Marvel-striphelden. Ook werd zijn naam genoemd in relatie tot de film Shazam.

Die andere kandidaat: Keanu Reeves

Hoe groot de kans ook mag zijn, de fans zullen moeten afwachten. Mocht The Rock toch niet zijn debuut gaan maken als superheld, dan is er altijd nog Keanu Reeves, die ook al gepolst is door Marvel. Dat ging overigens om de aanstaande film The Eternals en niet om Deadpool.

In juni bevestigde Marvel-baas Kevin Feige dat Reeves in gesprek was met de studio over een mogelijke samenwerking. “We praten met Keanu Reeves over de mogelijkheden, maar dat doen we zeker niet voor het eerst. Ik weet niet of hij onderdeel gaat worden van Marvel Cinematic Universe en wanneer dat zal zijn, we wachten gewoon op het juiste moment.”

💪🏼 Check hier het bizarre workout regime van The Rock

Reageer op artikel:
Marvel verleidt The Rock voor rol als superheld in Deadpool
Sluiten