The Rock speelt zichzelf in de film Fighting with my Family en wij geven kaarten weg

Dwayne Johnson oftewel The Rock begon ooit zijn carrière door te worstelen in de WWE. Daar groeide hij al snel uit tot één van de grotere namen als ‘The Peoples Champ’. Een naam die hij zichzelf overigens gaf met de toestemming van Muhammed Ali. In zijn nadagen van zijn worstelcarrière begon hij met acteren en inmiddels is hij één van de best betaalde acteurs in Hollywood, met een heerlijk gevoel voor zelfspot. In de nieuwste film Fighting with my Family speelt hij niet de hoofdrol, maar is hij wel erg goed om te zien, omdat hij zichzelf speelt. Van deze film hebben we vijf setjes van twee vrijkaarten die we kunnen weggeven.

Win vrijkaarten voor de film Fighting with my Family

In Fighting with my Family draait het allemaal om het verhaal van Saraya-Jade Bevis, een rol die gespeeld wordt door Florence Pugh. Saraya-Jade Bevis staat beter bekend als Paige en kwam op jonge leeftijd terecht in de wereld van de WWE. Zij maakte die reis vanuit Engeland en werd lang gezien als een outsider. Maar uiteindelijk wist zij een behoorlijke naam voor zichzelf te maken en is ze vandaag de dag nog altijd betrokken bij de WWE. Wel buiten de ring, want helaas heeft een blessure haar carrière vroegtijdig stopgezet. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Fighting With My Family – HD trailer – UPInl

FIGHTING WITH MY FAMILY, met o.a. Dwayne Johnson, draait vanaf 29 maart in voorpremière. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. https://www.facebook.com/UniversalPicturesNederland/

Naast The Rock en Florence Pugh zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Lena Heady, Nick Frost, Jack Lowden en Vince Vaughn.

Fighting with my Family

Wil jij naar deze film toe? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft dat je kans wilt maken op deze prijs. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de kaarten ook direct kunnen opsturen. Fighting with my Family draait sinds 4 april in de bioscoop. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met films? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Rock speelt zichzelf in de film Fighting with my Family en wij geven kaarten weg
Sluiten