Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Gezondheid 21 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

The Rock sleept overal waar hij heengaat 18.000 kilo aan fitnessapparatuur met zich mee

Hij begon als American Football-speler, ging vervolgens worstelen, brak door in de WWE en is tegenwoordig acteur. Dwayne “The Rock” Johnson heeft vele talenten, maar we kennen hem natuurlijk vooral vanwege zijn indrukwekkende voorkomen. Het kweken van dit gespierde lijf kostte hem veel tijd en zweet, maar het onderhouden is minstens net zo zwaar en belangrijk. Daarom neemt hij overal ter wereld zijn eigen gym mee.

Van gewichten tot benches en van hele toestellen tot yogamatten. Alles neemt hij mee wanneer hij ergens voor langere tijd is. Zo staat dit hele circus op dit moment in Vancouver en verhuist de hele handel binnenkort naar Hawaii. Dat is nog een hele onderneming, want alles bij elkaar weegt de inboedel van zijn privé sportschool zo rond de achttienduizend kilo. The Rock heeft dan ook een speciale crew die alles afbreekt en daarna weer opzet.

Iron Paradise

Blijkbaar is langsgaan bij de lokale sportschool geen optie, al zou dat waarschijnlijk wel een stuk goedkoper zijn dan het meeslepen van zijn Iron Paradise. Niet dat The Rock op zijn geld hoeft te letten. Dit jaar was de spierbonk met 65 miljoen dollar de op één na best verdienende acteur. Alleen Mark Wahlberg moet hij nog voor zich laten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Rock sleept overal waar hij heengaat 18.000 kilo aan fitnessapparatuur met zich mee
Sluiten