Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 24 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Populaire post-apocalyptische serie van Netflix krijgt op 17 mei een tweede seizoen

Trouwe kijkers van Netflix weten dat er uit Denemarken meer komt dan alleen goede voetballers. Spannende series bijvoorbeeld. Het laatste exportproduct van de Denen is The Rain. De serie kon in het eerste seizoen rekenen op een grote populariteit en met de komst van het tweede seizoen is het de vraag of de verwachtingen uit het eerste seizoen overtroffen kunnen worden. Het antwoord op die vraag lijkt een volmondig “ja.”

De poster met de aankondiging van het tweede seizoen van The Rain laat niets aan de verbeelding over ‘You Can’t Survive Alone’ maakt alles in een klap duidelijk. Met de releasedatum van 17 mei in zicht, borduren de makers voort op de grote lijn in het verhaal: het overleven nadat een groot deel van de aarde is verwoest.

Slechts enkelen hebben het overleefd

In The Rain draait het om een al bijna volledige leeggezogen concept van een aarde die is verwoest. The Rain heeft echter een heel andere benadering en is bij vlagen zelf realistisch te noemen. Er zijn slechts enkele ‘geluksvogels’ die het hebben overleefd. In The Rain krijgen een aantal jongeren de ondankbare taak om op zoek te gaan naar overlevenden van een virusaanval. Centraal staan broer en zus Rasmus en Simone. Samen met andere overlevenden zoek ze naar veiligheid en antwoorden op de vele vragen die ze hebben.

The Rain:Season 2 | Official Trailer | Netflix

You. Can’t. Survive. Alone. Season 2 of the Netflix Original Series, The Rain, returns May 17th. Starring Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, and Mikkel Følsgaard

Netflix onthult nieuwe trailer

Het eerste seizoen werd dermate goed ontvangen dat Netflix niet lang hoefde na te denken over een tweede seizoen. Nog geen maand na de release van het eerste seizoen werd het tweede seizoen besteld. Op 17 mei is het dus zover. Mocht je echt niet kunnen wachten, bekijk dan alvast bovenstaande trailer.

Benieuwd wat er deze week al op Netflix is verschenen? Klik dan hier. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Netflix? Luister dan hieronder naar onze podcast: Kijkvoer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix-Nederland

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Populaire post-apocalyptische serie van Netflix krijgt op 17 mei een tweede seizoen
Sluiten