Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 18 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

The Mountain komt met opmerkelijke onthulling over Game of Thrones seizoen 8

Over minder dan drie maanden is het dan eindelijk zover! Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Wij kunnen niet wachten op het nu al epische slot. Weten Jon en Daenerys het gevecht met The White Walkers te winnen? Of zal Westeros onder een dikke laag ijs gaan verdwijnen. Een episch gevecht is aanstaande, maar dat is niet de enige interessante strijd. We verwachten in seizoen acht ook nog een ontmoeting tussen de gebroeders Clegane.

We hebben het dan natuurlijk over Sandor en Gregor Clegane. Misschien wel de twee bruutste krijgers uit de serie die we beter kennen als The Hound en The Mountain. Van broederliefde tussen de twee is geen sprake. Sterker nog, zijn zijn misschien wel elkaars grootste vijanden. De fans kijken dan ook reikhalzend uit naar een ontmoeting tussen de twee gigantische kerels. Een gevecht dat nu al omgedoopt is tot de Cleganebowl.

De laatste keer dat ze elkaar tegenkwamen was het niet bepaald gezellig.

The Hound vs The Mountain HD Game Of Thrones 7×07

The Hound vs The Mountain Game Of Thrones 7×07

Hafþór Júlíus Björnsson roept hulp in

Inmiddels heeft Hafþór Júlíus Björnsson (de man die The Mountain speelt) bekend gemaakt dat dit gevecht er gaat komen in seizoen acht, maar dat is niet het enige wat hij te vertellen had. Voor het eerst in de serie gaat hij namelijk ook gebruik maken van een stunt double. Hafþór Júlíus Björnsson is de sterkste man ter wereld en tot nu toe deed hij alle stunts zelf.

Ook voor het gevecht tegen Oberyn Martell werd er dus geen stunt double gebruikt. Het ging er daar toen best heftig aan toe en dat geeft goede hoop voor Cleganbowl. Als hij nu wel een stuntman nodig heeft gehad, moet het dus wel een behoorlijk heftig gevecht zijn geworden. Kortom, nog een goede reden om uit te kijken naar het laatste seizoen van Game of Thrones.

Releasedatum Game of Thrones seizoen 8

Kun je ook niet wachten om terug te gaan naar Westeros? Klik dan hier voor de eerste trailer van het achtste seizoen. Wil je weten wanneer Game of Thrones hier in Nederland te zien is? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ladbible

Reageer op artikel:
The Mountain komt met opmerkelijke onthulling over Game of Thrones seizoen 8
Sluiten