Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gezondheid 18 jul 2021

De workout van Brie Larson (Captain Marvel) voor The Marvels

Het is niet makkelijk om een superheld te spelen. Niet alleen moeten je acteerprestaties altijd on point zijn, er wordt ook veel gevraagd van je lichaam. Actrice Brie Larson laat op Instagram zien dat die superheldenrol haar op het lijf geschreven is.

Er wordt al langere tijd gespeculeerd over de opnames van The Marvels, ook wel bekend als Captain Marvel 2. Veel is nog niet bekend over de film, behalve dan dat de film voor eind 2022 jaar op de planning staat. De opnames lijken in ieder geval in volle gang, de hoofdrolspelers in topvorm.

De work-out van Brie Larson voor The Marvels

Tijdens de opnames van een dergelijke blockbuster is het natuurlijk van belang om te trainen. Ook al zijn er stuntmannen en -vrouwen, als superheld moet je er strak uitzien. Brie Larson geeft op Instagram een glimp van haar workout. Daarbij wordt ze bijgestaan door een personal trainer.

De reacties onder de video’s zijn lovend. Met commentaar als “The ABS, the ARMS. love it” tot “You’re so strong and so inspiring! I’m gonna get back into lifting soon” en “Damn Captain Marvel! 🔥👏” is één ding al snel duidelijk: Brie Larson inspireert mensen om te gaan sporten.

“No one could replace Brie Larson in a role of Captain Marvel🔥🔥”, reageert een andere Instagram-gebruiker. Daarmee wordt natuurlijk gedoeld op de petities die in het leven zijn geroepen om een andere actrice voor de rol van Captain Marvel te casten. Meer over deze controversiële petities lees je in dit artikel.

Trainen als Captain Marvel

Brie Larson deelt vaker video’s van haar workout en intense trainingen. Zo trakteerde ze ons laatst op een video van een indrukwekkende one arm push-up. En waar veel mensen nog moeite hebben met het leren van gewone pull-ups, traint Brie om een one arm pull-up onder de knie te krijgen. En naar eigen zeggen doet ze onder meer yoga voor haar ‘booty’. Ja, je moet er wat voor over hebben om een van de sterkste vrouwen uit het Marvel Cinematic Universe te zijn.

workout, brie larson, captain marvel 2, the marvels
(Afbeelding: YouTube)

The Marvels wordt in november 2022 in de bioscopen verwacht. De film is geregisseerd door Nia DaCosta, bekend van Little Woods uit 2018 en de nog niet verschenen film Candyman. De trailer van die laatstgenoemde horror-klassieker bekijk je hier.

Iron Man en Black Panther zijn terug in eerste trailer nieuwe Marvel-serie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Filmtotaal

Reageer op artikel:
De workout van Brie Larson (Captain Marvel) voor The Marvels
Sluiten