Star Wars: foto’s van The Mandalorian zonder helm gelekt

De bounty hunter uit Disney+ hit The Mandalorian wordt gespeeld door een beroemde acteur. Dan hebben we het natuurlijk over Pedro Pascal, die je onder andere kunt kennen van Narcos, Game of Thrones en Kingsman: The Golden Circle.

The Mandalorian… zonder helm!

Tot nu toe had het echter net zo goed een willekeurige acteur kunnen zijn, want de bounty hunter houdt continu zijn helm op. Disney had zelfs een stuntacteur kunnen inzetten, en Pascal enkel de stem laten inspreken. Voorlopig komt er waarschijnlijk ook geen verandering in.

In de laatste aflevering werd immers benadrukt dat Mandalorians nooit hun helm afdoen. Hoe ze dan douchen, eten en de lakens delen blijft voorlopig een mysterie. Voor de ongeduldigen onder ons bieden leaks echter gelukkig soelaas: je kunt de bounty hunter nu alsnog zonder helm bewonderen.

Er zijn namelijk setfoto’s gelekt, die nu de ronde doen op Twitter. Daarop zie je Pedro Pascal in zijn outfit, maar zonder helm op. Verder valt er weinig te zien, wat ook meteen benadrukt hoe effectief het schrijfwerk van showrunner Jon Favreau is. Het internet wordt zelfs hierdoor helemaal hyped.

liz on Twitter

Mando without the helmet! Pedro Pascal with that suit and whithout the helmet

Weinig leaks

Verder weet Disney de leaks en geruchten goed te beperken. Daardoor weten we erg weinig over welke kant het verhaal van The Mandalorian op zal gaan. Heerlijk! Dat is bij series als Game of Thrones wel eens anders geweest. Door meer dan tien jaar aan Marvel-films heeft de Grote Muis echter ervaring met het angstvallig geheim houden van plannen.

Dat is ook de reden dat de wereld nog niet overspoeld wordt met merch van baby Yoda. Disney zou het liefst de hype nu volledig benutten door te zorgen dat iedereen met kerst speelgoed van het aandoenlijke wezentje kan kopen. Om de plottwist van aflevering 1 geheim te houden besloot Jon Favreau echter ervoor te kiezen niet al de merchmachine aan te zetten. Daardoor kon de molen pas na aflevering 1 op gang komen.

?Check ook: 5 brute Star Wars karakters die na The Mandalorian een serie verdienen

Reageer op artikel:
Star Wars: foto’s van The Mandalorian zonder helm gelekt
Sluiten