Star Wars-tsunami gaat door: seizoen 3 The Mandalorian in de maak

De Star Wars-serie The Mandalorian op Dinsey+ krijgt een derde seizoen. Nog meer Baby Yoda. Nog meer Din Djarin. Nog meer nostalgie.

Het tweede seizoen van Disney+ Original The Mandalorian heeft nog niet eens het levenslicht gezien, maar nu al kunnen fans zich verheugen op een derde reeks.

Seizoen 3 The Mandalorian al in de maak

Jon Favreau is alweer een tijdje met het schrijfproces bezig, zo meldt Variety op basis van verschillende bronnen. Ook op andere fronten is de productie in de beginfase. Zo zijn sinds begin april al mensen van het het art- en design department aan de slag.

The Mandalorian speelt zich af in de Star Wars-wereld en gaat over een eenzame premiejager. Het verhaal speelt zich af na de val van de Empire en voor de opkomst van de First Order. De serie werd online een grote hit, met name vanwege het karakter The Child. In de volksmond wordt dat groene wezentje Baby Yoda genoemd, naar de wijze Jedi-meester uit de Star Wars saga.

Het tweede seizoen van The Mandalorian komt in het najaar van 2020 online op Disney+. Daarvoor is het handig om deze afleveringen van The Clone Wars te kijken, die het einde van seizoen 1 verklaren.

Nieuwe documentaireserie 4 mei op Disney+

Maar zelfs op het tweede seizoen hoef je niet te wachten, want eerst kun je op Disney+ genieten van een nieuwe documentaireserie. Juist, ook over The Mandalorian. Het is een achtdelige documentaireserie over het ontstaan en de productie van de Star Wars-serie. “We hebben een geweldige ervaring gehad met het maken van de serie en kijken ernaar uit om deze met je te delen”, aldus Jon Favreau. Lees en bekijk hier meer. En mocht je in de docu-mood blijven hangen, weet dan dat deze heerlijke docu over Star Wars ook te zien is op Disney+.

Check ook: Dit is onze top 8 Disney+ Originals

Reageer op artikel:
Star Wars-tsunami gaat door: seizoen 3 The Mandalorian in de maak
Sluiten