Disney+ onthult knallende The Mandalorian seizoen 2 trailer mét Jedi

Hoewel het aantal nieuwe films en series op Disney+ wat tegenvalt, is het toch de moeite waard om een abonnement te nemen op deze streamingdienst. Dit is namelijk de enige plek waar je The Mandalorian kan kijken. Het eerste seizoen van deze Star Wars serie werd vorig jaar zeer goed ontvangen. Logischerwijze komt er dus ook een tweede seizoen en daar is zojuist de eerste trailer van verschenen.

De trailer, die krap twee minuten duurt, verscheen vandaag op alle officiële sociale media-kanalen en op de YouTube-pagina van The Mandalorian. In de trailer zien we natuurlijk vooral Mando en Baby Yoda. De door Pedro Pascal gespeelde huurling is namelijk nog steeds bezig met zijn missie om zijn groene maatje thuis te brengen.

The Mandalorian seizoen 2 trailer

Helaas zijn er net als in het eerste seizoen kapers op de kust. Baby Yoda, of The Child zoals hij in de serie genoemd wordt, kan gebruik maken van The Force en is daarom een waardevol doelwit. Gelukkig staat The Mandalorian er niet alleen voor. In de trailer zien we namelijk ook dat Greef Karga (Carl Weathers) en Cara Dune (Gina Carano) terugkeren in seizoen twee.

Verder zien we een hoop actie en nieuwe gezichten. Zo neemt The Mandalorian het in een ruimtegevecht op tegen twee X-Wings en worden de Jedi geïntroduceerd. In de trailer horen we een vrouwenstem spreken tegen The Mandalorian. Zij vertelt hem dat hij Baby Yoda moet terugbrengen naar de Jedi, maar ook dat de Jedi in het verleden in oorlog waren met de Mandalorians.

Binnenkort op Disney+

Het is in ieder geval overduidelijk dat The Mandalorian nog steeds zeer gehecht is aan Baby Yoda en dat hij er alles aan blijft doen om hem uit de handen van kwaadwillenden te houden. Dat zal nog niet gemakkelijk worden, want Moff Gideon (Giancarlo Esposito) is uit op wraak. Al ontbreekt hij wel in de trailer.

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober te zien op Disney+

Reageer op artikel:
Disney+ onthult knallende The Mandalorian seizoen 2 trailer mét Jedi
Sluiten