Dankzij deze snelle recap ben je klaar voor The Mandalorian seizoen 2

Nog maar één nachtje en dan mogen we eindelijk weer op avontuur met Mando en Baby Yoda. Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat morgen van start, maar weet je eigenlijk nog wel wat er allemaal gebeurd is? Je hebt nu geen tijd meer om het hele eerste seizoen opnieuw te bingen. Gelukkig schiet Disney+ je te hulp, want de streamingdienst komt met een lekker snelle recap.

In iets meer dan anderhalve minuut ben je weer helemaal op de hoogte. Natuurlijk is dit wat aan de korte kant om echt in te gaan op alle gebeurtenissen, maar het is genoeg om klaar te zijn voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Zo zien we hoe Mando en Baby Yoda elkaar ontmoeten, hun zoektocht naar een thuis, de introductie van Moff Gideon en de epische ontsnapping.

The Mandalorian seizoen 1 in anderhalve minuut

De korte recap van Disney+ is vooral een aaneenschakeling van “oh ja” momenten. Perfect als opwarmertje. Ook wordt aan het einde van de recap nog even duidelijk gemaakt waarom Mando en Baby Yoda samen op pad zijn. Dit kunnen we natuurlijk niet beter verwoorden dan The Armorer: “This is the way.”

Maar wat kunnen we precies verwachten van het tweede seizoen van The Mandalorian? Dankzij de trailers hebben we alvast een voorproefje kunnen krijgen. Zo zien we dat Mando en Baby Yoda nog steeds hulp krijgen van Cara Dune en Greef Karga. Ook zien we dat Moff Gideon weer voor problemen gaat zorgen. Maar in de trailers waren ook nieuwe dingen te ontdekken zoals de introductie van de Jedi.

Wanneer en hoe laat begint seizoen 2?

Je bent nu bijna klaar voor The Mandalorian seizoen twee, want we hebben nog één laatste tip voor je. Duik nog even snel in de voorgangers van The Mandalorian. In verschillende series zit namelijk informatie verstopt die terugkomt in The Mandalorian. Deze informatie helpt je om nog beter te begrijpen wat er gebeurt en wij hebben het hier voor je op een rij gezet.

Tot slot willen je wijzen op dit handige uitzendschema en de starttijden. Hier kun je precies zien op welke dag en hoe laat afleveringen van The Mandalorian gaan verschijnen op Disney+.

Kun je ook niet wachthen op seizoen twee van The Mandalorian, maar heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan snel hier om deze af te sluiten.

Reageer op artikel:
Dankzij deze snelle recap ben je klaar voor The Mandalorian seizoen 2
Sluiten