Hebben! De ‘echte’ helm van Mando uit The Mandalorian is te koop

Hasbro komt met een 1:1-replica van de helm van Din Djarin, AKA Mando uit The Mandalorian. Een iconisch stukje Star Wars.

De meest recente filmtrilogie was niet veel soeps, maar op in ieder geval één vlak profiteren Star Wars-fans flink van het feit dat die franchise nu in handen is van Disney: merchandise.

Star Wars: The Mandalorian

Disney is de koning van de merchandise. LEGO-sets, kleding, rugtassen, schoolbekers en ga zo maar door. Licensing is een zeer belangrijk onderdeel van de algehele strategie van het bedrijf.

De Baby Yoda’s vliegen je dan ook om de oren. De groene alien uit The Mandalorian kan zelfs automatisch door je huis heen lopen. Voor veel Star Wars-fans zijn echter vooral replica’s van iconische helmen uit de films het toppunt.

Verzamelaars kunnen binnenkort een nieuw exemplaar aan hun collectie toevoegen. Een levensgrote replica van de helm van Din Djarin. Oftewel, Mando uit The Mandalorian.

Star Wars The Mandalorian helm replica
De helm (Bron: Hasbro)

Black Series-replica van helm

De nieuwe helm maakt onderdeel uit van Hasbro’s Black Series. Door die speelgoedfabrikant blijven dit soort helmen nog enigszins betaalbaar, zonder dat ze meteen erg goedkoop ogen. Natuurlijk zijn er ook specialisten die nog een stap verder gaan, maar dan heb je het al snel over duizenden dollars.

Het moet wel betaalbaar blijven, en dat is deze helm met een prijskaartje van 119,99 dollar dan ook. Het gaat om een 1:1-replica van de nu al iconische helm.

Inclusief verf die het doet ogen alsof Mando al jaren door de woestijn loopt. Je kunt de helm ook daadwerkelijk dragen, en zelfs aanpassen hoe strak het geheel zit.

Gadgets

Ook leuk: de helm van Din Djarin is voorzien van een soort zaklamp, die je er ook vanaf kunt halen. Tevens kun je de binnenkant laten oplichten met rood licht. Perfect voor als je dit hebbeding een mooi plekje wilt geven in je huis.

Slecht nieuws

Is er dan ook slecht nieuws? Jazeker. Helaas zal het niet mogelijk zijn om de nieuwe afleveringen van The Mandalorian met deze helm op te kijken. Hasbro heeft namelijk pas een lancering op 1 juni volgend jaar op de planning staan. En dan hebben we het over Amerika ; over een eventuele lancering in Nederland is nog niks bekend.

Ach, hopelijk net op tijd voor seizoen 3 of misschien zelfs de nieuwe Boba Fett-serie…

Bron: Hasbro
Reageer op artikel:
Hebben! De ‘echte’ helm van Mando uit The Mandalorian is te koop
Sluiten