The Mandalorian: Marvel stuntmannen droppen spectaculair eerbetoon

The Mandalorian was al direct een groot succes. Zonder de ambitieuze Star Wars show was Disney+ waarschijnlijk niet met zulke indrukwekkende cijfers van start gegaan. Binnen 24 uur werd het aantal abonnees behaald waarvan analisten dachten dat het een jaar zou gaan duren om die mijlpaal aan te tikken.

Vervolgens kreeg Disney ook nog eens een viral hype in de schoot geworpen, in de vorm van The Child. Ook wel bekend als Baby Yoda. De 50-jarige alien is praktisch voor het internet ontworpen. Om zijn design geheim te houden besloten Lucasfilm en Disney om pas na de lancering van de eerste aflevering te beginnen met de productie van merchandise.

The Mandalorian merch

Vervolgens stonden Etsy en AliExpress natuurljk meteen vol met amateuristische Baby Yoda namaak-spul. Grote fabrikanten komen pas later dit jaar met de eerste grote The Manalorian merch, want het duurt nou eenmaal even voor men de productie op gang kan brengen.

Zo onthulde Hasbro tijdens een beurs een Baby Yoda animatronic. Oftewel, een pop die net zoals de alien uit The Mandalorian beweegt, geluiden maakt en op jouw bewegingen reageert. Allemaal leuk en aardig, maar wij willen gewoon meer The Mandalorian.

Tijd voor seizoen 2

Seizoen 2 dus. Die komt al in oktober uit. Dat voelt als heel ver weg, maar is voor een serie relatief snel. In de tussentijd moeten we het maar doen met The Clone Wars, een animatieserie op Disney+ die belangrijker is voor fans van The Mandalorian dan je zou denken.

Stuntmannen gaan los op YouTube

Ook hebben een groep stuntmannen uit Hollywood een mooie verrassing voor je klaar staan. Zij hebben in het verleden aan meerdere high profile films en series gewerkt in Hollywood, inclusief Marvel series.

Tijdens de productie van die series kiezen ze soms voor fictieve personages om te oefenen. Afgelopen week besloten ze dat weer te doen, maar dan voor de camera. Het resultaat? Een spectaculair eerbetoon aan The Mandalorian. Stuntman Ben Aycrigg, die stunts heeft gedaan voor Ant-Man, Avengers: Endgame en Baby Driver, speelt The Mandalorian en was tevens verantwoordelijk voor de choreografie.

Hieronder kun je het resultaat bewonderen:

Reageer op artikel:
The Mandalorian: Marvel stuntmannen droppen spectaculair eerbetoon
Sluiten