Meer Baby Yoda: Disney+ dropt nog een The Mandalorian serie op 4 mei

Na de zinderende finale van het eerste seizoen van The Mandalorian, die meer betekent dan je denkt, kunnen we niet wachten op het tweede seizoen. Die laat nog even op zich wachten, met een geplande release in oktober. Toch heeft Disney+ al vanaf 4 mei een achtdelige verrassing voor fans van de Star Wars show klaar staan.

We gaan een stuk sneller dan verwacht terugkeren naar de wereld van Mando en Baby Yoda. Op 4 mei geeft Disney fans namelijk een kijkje achter de schermen, in een nieuwe documentaireserie genaamd Disney Gallery: The Mandalorian. In acht afleveringen wordt uit de doeken gedaan hoe Iron Man-regisseur het eerste seizoen heeft gemaakt.

Disney Gallery: The Mandalorian

Dat is juist in het geval van The Mandalorian extra interessant. Net zoals bij The Lion King heeft Jon Favreau namelijk speciale technologie gebruikt waarbij acteurs echt in de werelden rond kunnen lopen, met een door gigantische schermen omgeven ruimte genaamd The Volume.

Intrigerende technologie dus, maar de documentaireserie duikt ook in andere onderwerpen. Zoals de invloed van George Lucas, hoe de personages tot stand zijn gekomen, de muziek en andere aspecten die bij het maken van een Star Wars serie horen.

Achter de schermen

“Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian is een kans voor fans van de show om een kijkje te nemen achter de schermen en een ander perspectief te zien, en misschien een beter begrip te krijgen, van hoe The Mandalorian samenkwam en enkele van de ongelooflijk getalenteerde betrokkenen te ontmoeten ”, aldus Jon Favreau. “We hebben een geweldige ervaring gehad met het maken van de show en we kijken ernaar uit om deze met je te delen.”

Ach, wij zijn al tevreden als we simpelweg meer Baby Yoda te zien krijgen. Op naar 4 mei!  ?Check in de tussentijd ook deze andere brute Star Wars personages die hun eigen serie verdienen.

Disney UK

Reageer op artikel:
Meer Baby Yoda: Disney+ dropt nog een The Mandalorian serie op 4 mei
Sluiten