Het is officieel: er komt nog veel meer The Mandalorian aan

In oktober komt eindelijk het tweede seizoen van The Mandalorian naar Disney+. Sterker nog, naar verluidt wil Lucasfilm een heel cinematic universe aan verbonden series om The Mandalorian heen bouwen.

Dat blijven voorlopig nog geruchten, maar ook na het tweede seizoen van de uiterst populaire Star Wars serie kun je op meer The Mandalorian rekenen. Ook zonder een abonnement op Disney+!

The Mandalorian boeken

Lucasfilm heeft namelijk een reeks aan officiële nieuwe Star Wars boeken en comics aangekondigd, allemaal gebaseerd op The Mandalorian.

De boeken “duiken dieper in de wereld van de serie dan ooit tevoren,” aldus het persbericht. Fans kunnen ten eerste rekenen op een artbook, met daarin de concept-tekeningen waarvan je er ook een paar tijdens de aftiteling van de afleveringen zag.

Daarnaast komt er ook een boek voor volwassenen, waarin het verhaal van The Mandalorian wordt verteld, met meer achtergrond en details. Daar is immers in een boek meer ruimte voor dan in een serie van acht afleveringen.

Comics en meer

Ook kun je alvast cadeautjes voor je neefjes en nichtjes bestellen want Lucasfilm heeft ook kinderboeken op de planning staan, met, natuurlijk, een hoop Baby Yoda.

Daar blijft het niet bij. Marvel en IDW Publishing komen ook met een reeks op The Mandalorian geïnspireerde comics. Hoe die comics exact gaan heten is nog niet bekendgemaakt, maar je kunt rekenen op spin-off verhalen en eigen series voor de personages die we al in de Star Wars show voorbij zagen komen.

Het wordt echt een barrage aan boeken, want naast de bovenstaande titels komen er ook kleurboeken, een magazine en puzzelboeken aan. Meer The Mandalorian dus!

Meer Star Wars

Helaas heeft Lucasfilm nog geen releasedata vrijgegeven, dus voorlopig blijft het een kwestie van afwachten. Fans van The Mandalorian weten in ieder geval een ding zeker: ze hoeven zich na seizoen twee niet te vervelen.

De eerste lading aan bevestigde titels bestaat uit:

  • The Art of The Mandalorian (Season One) by Phil Szostak; cover by Doug Chiang

  • The Mandalorian: Original Novel (adult novel, Del Rey) by Adam Christopher

  • The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide (DK) by Pablo Hidalgo

  • The Mandalorian: Allies & Enemies – Level Two Reader (DLP) by Brooke Vitale

  • The Mandalorian: 8×8 Storybook (title to be revealed later) by Brooke Vitale

  • The Mandalorian: Junior Novelization by Joe Schreiber

Star Wars

Reageer op artikel:
Het is officieel: er komt nog veel meer The Mandalorian aan
Sluiten