Bekend gezicht speelt Boba Fett in The Mandalorian seizoen 2

In oktober komt het langverwachte tweede seizoen van The Mandalorian naar Disney+. Terwijl de behind the scenes afleveringen voor het eerste seizoen binnen druppelen, wordt ook steeds meer bekend over het aankomende seizoen van de Star Wars show. Boba Fett keert terug!

Aankondigingen bijvoorbeeld, van welke regisseurs en acteurs betrokken zijn. Die zou je als spoilers kunnen bestempelen, zoals in het geval van Temuera Morrison. The Hollywood Reporter heeft onthuld dat hij een kleine rol gaat spelen in The Mandalorian seizoen 2.

The Mandalorian seizoen 2: Boba Fett!

Hardcore fans zullen direct opmerken dat de beste man ook een rol speelde in Star Wars: Attack of the Clones, als Jango Fett. Die bounty hunter keert niet terug, maar wees niet getreurd. Morrison gaat namelijk de beroemdste bounty hunter uit de hele franchise spelen: Boba Fett!

Het gaat om een kleine rol, misschien zelfs enkel een kleine cameo. Volgens The Hollywood Reporter was Boba Fett inderdaad het mysterieuze personage dat we aan het eind van The Gunslinger zagen verschijnen, in het eerste seizoen. De wilde interner-speculatie zat er dus niet eens naast dit keer.

Ook Shand keert, opmerkelijk genoeg, terug voor het tweede seizoen van de Disney+ serie. Ze is dus niet zo dood als de show aanvankelijk deed vermoeden…

Babo vs Jango Fett

Maar wacht, hoe zat het ook alweer met Jango Fett en Boba Fett? Morrison speelde Jango in Attack of the Clones. Jango was de genetische blauwdruk voor het kloon-leger van de Republic. Boba Fett is ook een kloon van Jango, maar zonder de technologie die ervoor zorgt dat de klonen snel ouder worden en mee kunnen vechten.

Boba werd door Jango opgevoed als een zoon, tot de vader werd gedood door Mace Windu.

En Boba Fett? Die leek zelf ook dood te gaan in een Sarlacc pit, tijdens Return of the Jedi. In de nu niet meer canon Expanded Universe aan boeken, comics en films ontsnapte hij echter en maakte de bounty hunter Han Solo nog jaren het leven zuur. In oktober gaan we ontdekken of Jon Favreau en Co. ook die kant op gaan.

THR

Reageer op artikel:
Bekend gezicht speelt Boba Fett in The Mandalorian seizoen 2
Sluiten