Raising Baby Yoda: hilarische fanfilm over Mando als alleenstaande vader

Fans van The Mandalorian hebben een briljante mini-documentaire gemaakt, waarin uitgelicht hoe moeilijk het is om als alleenstaande vader voor Baby Yoda te zorgen.

Afgelopen week kwamen we eindelijk achter de daadwerkelijke naam van Baby Yoda, met een geshockeerd internet als gevolg. De meest recente aflevering van Star Wars-serie The Mandalorian beantwoordde eindelijk een hoop vragen die we over de 50-jarige baby hadden.

The Mandalorian: Mando als vader

De vaderrol van Din Djarin, AKA Mando, werd ook nog eens benadrukt. Want dat is precies wat de Mandalorian voor The Child is: een vader. Die dynamiek werd toevallig afgelopen week ook benadrukt in een briljante faxfilm van de helden van YouTube-kanaal The Warp Zone.

In documentaire-stijl laten zij zien hoe het is voor Mando om tussen de bounties door een alleenstaande vader te zijn. Je hebt er waarschijnlijk nog niet eerder bij stilgestaan, maar de luiers vervangen van een 50-jarige baby is geen pretje. Zelfs de beste Beskar-uitrusting is daar niet tegenop gewassen.

Geïnspireerd door de populaire Disney + -serie, wilden we dieper ingaan op hoe het moet zijn om een vader voor Baby Yoda te zijn. Uiteindelijk is Din Djarin gewoon een premiejager die zijn best doet om rond te komen en dit eigenaardige kind groot te brengen.

Baby Yoda in huis

Waar Din Djarin het normaal op moet nemen tegen moordlustige aliens, komt hij in deze korte fanfilm een Karen tegen. Ook geen pretje. Je merkt het al: The Warp Zone heeft een hilarisch tussendoortje voor je klaar staan als zoethoudertje tot de volgende aflevering van The Mandalorian dropt op Disney+. Heerlijk!

Zie jij het wel zitten om je eigen Baby Yoda in huis te halen? Dan is dit briljante stukje speelgoed het perfecte kerstcadeau. De kleine alien kan namelijk automatisch achter je aan lopen door je huiskamer. Wat wil je als Star Wars-fan nou nog meer?

🚨Check ook: Star Wars-geschiedenis heeft het lot van Baby Yoda al onthuld

The Warp Zone

Reageer op artikel:
Raising Baby Yoda: hilarische fanfilm over Mando als alleenstaande vader
Sluiten