Waarom de nieuwe The Mandalorian aflevering eerder komt dan verwacht

Het voelt alsof we vorige week voor het eerst kennis maakten met Baby Yoda, maar toch is The Mandalorian bijna voorbij. Althans, het eerste seizoen. Disney is namelijk al druk bezig met de productie van een tweede seizoen voor Disney+.

The Mandalorian aflevering 7

Het eerste seizoen bestaat ‘slechts’ uit 8 afleveringen, en afgelopen vrijdag zaten we al op aflevering 6. En dat terwijl we nog zoveel vragen hebben! Showrunner Jon Favreau heeft beloofd dat we in seizoen 1 al belangrijke antwoorden omtrent The Child en Mando zelf gaan krijgen. Oftewel, aflevering 7 en 8 worden zeer belangrijk.

Niet voor niks sluit Favreau zelf het eerste seizoen af als regisseur. Tot nu toe konden we elke vrijdag van een nieuwe afleveringen genieten. Daar komt met de volgende aflevering verandering in, want die staat al op woensdag voor je klaar! Goed nieuws dus. Voor de goede orde: dan hebben we het over 18 december.

Niet op vrijdag dus, 20 december. Waarom? Nou, dat heeft natuurlijk alles te maken met Star Wars: The Rise of Skywalker. Vanaf donderdag wordt het slotstuk van de Skywalker saga vertoond in de bioscoop. In Amerika kunnen ze vanaf vrijdag die film bezoeken.

Exclusieve preview The Rise of Skywalker

Disney+ biedt echter niet alleen The Rise of Skywalker netjes de ruimte om te shinen. Er zit namelijk meer achter de curieuze timing van The Mandalorian aflevering 7. Nee, er worden (hoogstwaarschijnlijk) geen grote plottwists onthuld die grote invloed hebben op The Rise of Skywalker. Die kans is nihil.

Maar de Grote Muis pakt wel de kans aan om de film te promoten. De nieuwe aflevering van de geliefde Star Wars serie bevat namelijk een exclusieve sneak peek voor The Rise of Skywalker. Als je al alle trailers tot nu toe hebt vermeden om spoilers te ontwijken, dan ben je dus bij deze gewaarschuwd.

Waarschijnlijk gaat het om een exclusieve preview die na de aflevering van The Mandalorian wordt getoond.

Spoiler-alert!

Houd er dus ook rekening mee dat vroege spoilers al vanaf woensdag op het internet kunnen verschijnen. Steeds meer mensen krijgen later deze week wereldwijd de film in handen of bezoeken de bioscoop. Een ding is in ieder geval duidelijk: het is een prachtige week voor Star Wars-fans!

Reageer op artikel:
Waarom de nieuwe The Mandalorian aflevering eerder komt dan verwacht
Sluiten