The Lovebirds: Netflix slaat zijn slag nu bioscopen de deuren sluiten

Nu bioscopen massaal hun deuren sluiten wordt Hollywood steeds creatiever. Films worden vaak uitgesteld, maar in sommige gevallen besluiten studio’s om hun nieuwe blockbusters maar online uit te brengen. The Lovebirds volgt een andere route: Netflix.

Zo belandde Onward, de nieuwste Pixar-film, afgelopen week op Disney+. Ook kun je recente toppers als Bloodshot, Guns Akimbo en Birds of Prey online gaan huren. Iets waar je in normale omstandigheden maanden op had moeten wachten.

The Lovebirds komt naar Netflix

Paramount Pictures heeft met de geprezen romantische actiefilm The Lovebirds voor een andere route gekozen. Althans, Netflix heeft dat gedaan. De streamingdienst heeft namelijk de rechten voor de langverwachte comedy met Kumail Nanjiani (The Big Sick) en Issa Rae (Insecure) bemachtigd.

In tegenstelling tot een bioscooplancering op 3 april kun je de film dus binnenkort op de streamingdienst gaan checken. Wellicht een slimme zet van Paramount, gezien het maar de vraag is hoeveel consumenten 20 dollar willen neerleggen om een recente film online te gaan huren. Dat is namelijk het prijskaartje wat veel studio’s hanteren voor films die nu eigenlijk nog in de bioscoop zouden draaien.

Liefdeskoppel beeft bizarre nacht

Helaas is er nog geen releasedatum voor The Lovebirds bekendgemaakt door Netflix.

Het verhaal van de film draait om een stel dat ‘een bepalend moment in hun relatie beleeft wanneer ze onbedoeld verwikkeld raken in een bizarre misdaad. Terwijl hun reis om hun namen te zuiveren hen van de ene extreme – en hilarische – omstandigheid naar de volgende brengt, moeten ze erachter komen hoe zij en hun relatie de nacht kunnen overleven. ”

Regisseur en cast

The Lovebirds is geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick) en geschreven door Aaran Abrams (The Go-Getters) en Brendan Gall (Blindspot). Naast Kumail Nanjiani (The Big Sick) en Issa Rae (Insecure) spelen ook Paul Sparks (House of Cards), Anna Camp (Pitch Perfect) en Kyle Bornheimer (Marriage Story) een rol in de actiefilm.

Laat maar komen Netflix!

Reageer op artikel:
The Lovebirds: Netflix slaat zijn slag nu bioscopen de deuren sluiten
Sluiten