The Little Things-trailer: brute thriller vol Oscar-winnaars

Na een matig filmjaar gaat 2021 explosief van start. Warner Bros. heeft de eerste trailer en poster voor The Little Things uitgebracht, een thriller met een sterrencast waar je U tegen zegt.

De hoofdrollen worden namelijk vertolkt door drie oscar-winnaars: Jared Leto, Denzel Washington en rami Malek. The Little Things is een van de eerste films in de lineup die tegelijkertijd in de bioscopen en op HBO Max verschijnen. Gezien die streamingdienst nog niet in Nederland beschikbaar is, zullen wij alsnog naar de bioscoop moeten gaan.

The Little Things

De plaatsvervangende sheriff van Kern County, Joe “Deke” Deacon (Washington), wordt naar Los Angeles gestuurd voor wat even snel bewijs verzamelen had moeten zijn. In plaats daarvan raakt hij verwikkeld in de zoektocht naar een moordenaar die de stad terroriseert.

Sergeant Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff Department, die de jacht leidt, is onder de indruk van Deke’s instincten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar terwijl ze de moordenaar opsporen, is Baxter zich er niet van bewust van dat het onderzoek echo’s uit Deke’s verleden oproept en verontrustende geheimen blootlegt die meer dan zijn zaak zouden kunnen bedreigen.

Mindhunter

De trailer doet direct denken aan Netflix-serie Mindhunter, van David Fincher. De setting van Los Angeles, het sfeertje. Leto speelt zijn rol als creepy verdachte met verve, en dat geldt eigenlijk voor alle drie de Oscar-winnaars. Allemaal zetten ze een sterke persoonlijkheid neer, met de nodige gravitas.

Dat maakt een al intrigerende misdaad-thriller net een stuk interessanter. De regie van The Little Things is in handen van John Lee Hancock (Saving Mr. Banks), die tevens het script heeft geschreven. Mark Johnson (Breaking Bad) is bij het project betrokken als producent.

Nederlandse release

The Little Things komt op 29 januari uit in de Verenigde Staten. Een Nederlandse release staat op de planning voor 28 januari, maar het is nog een kwestie van afwachten of de gehele lockdown-situatie dat ook toelaat. Check onder de onderstaande trailer ook vooral even de eerste (prachtige) poster van de thriller.

The Little Things trailer sterrencast
Poster (BronL Warner Bros.)
Reageer op artikel:
The Little Things-trailer: brute thriller vol Oscar-winnaars
Sluiten