Media

Kom in de stemming voor The Last Jedi met deze betoverende behind the scenes trailer

De langlopende saga gaat verder

Bijna twee jaar geleden kregen Star Wars fans eindelijk de film waar zij zo lang op hebben moeten wachten. The Force Awakens blies de filmserie nieuw leven in en bewees dat het Star Wars universum tijdloos is. Dit maakte het zevende deel een meer dan waardige opvolger van de originele trilogie. Eind dit jaar gaan we zien of The Last Jedi een mooi vervolg kan geven aan dit succes.

Over het verhaal is nog maar weinig bekend en dat geeft die-hard fans de ruimte om hun eigen theorieën los te laten. Wie is Snook nu eigenlijk, wat heeft luke in de afgelopen jaren gedaan en wie is nu eigenlijk de vader van Rey? Of we op al deze vragen een antwoord gaan krijgen is nog even afwachten, maar het maakt ons verlangen naar 15 december des te groter.

Om alvast in de stemming te komen verscheen deze trailer waarin we een kijkje achter de schermen krijgen. We zien prachtige locaties, bekende gezichten en lightsabers, maar ook karakters en plekken die helemaal nieuw zijn. Genoeg redenen om nog enthousiaster te worden over het achtste deel binnen deze legendarische filmserie.

17-07-2017 - Thomas Aalderink