The Last Full Measure: Brute trailer voor oorlogsfilm met Samuel L. Jackson

Met Midway en 1917 hebben liefhebbers van oorlogsfilm op dit moment een hoop moois om naar uit te kijken. Je kunt nu een brute nieuwe oorlogsfilm aan dat rijtje toevoegen: The Last Full Measure.

The Last Full Measure

“Als je het echte verhaal wilt horen, dan moet je praten met de moddersoldaten.” Aldus een nieuwe brute trailer van The Last Full Measure, een nieuwe oorlogsfilm van Roadside Attractions. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een USAF Pararescue dokter, genaamd Airman William H. Pitsenbarger Jr. Een hele mond vol.

Hij redde meer dan zestig soldaten tijdens de Vietnamoorlog. Daarmee wordt weer een andere oorlog aangetikt, na Midway en 1917. Pitsenbarger stierf uiteindelijk door zichzelf op te offeren om in een bloederig gevecht de levens van zijn kameraden te redden.

Samenzwering

32 jaar later onderzoekt Scott Huffman namens het Pentagon een decennia oude aanvraag voor een Medal of Honor foor Pitsenbarger. Daarbij stuit hij echter op een samenzwering op het hoogste niveau. Huffman doet er alles aan om Pitsbarger alsnog eer aan te doen, waarbij zijn carrière op het spel staat.

The Last Full Measure blijft dus niet in de Vietnamoorlog steken, maar springt heen en weer in de tijd. De eerste volledige trailer belooft een intrigerend verhaal, en de cast is ook niet mis: onder andere Jeremy Irvine, Sebastian Stan, William Hurt, Christopher Plummer, Diane Ladd, Samuel L. Jackson, Peter Fonda, Ed Harris, Grant Gustin, Bradley Whitford, Michael Imperioli, Alison Sudol, Amy Madigan, Linus Roache, John Savage, Robert Pine en Ser’Darius Blain spelen een rol.

The Last Full Measure draait vanaf eind januari 2020 in de bioscopen!

The Last Full Measure Official Trailer | Roadside Attractions

The true story of Vietnam War hero William H. Pitsenbarger, a USAF Pararescue medic who saved over sixty men in the U.S. Army’s 1st Infantry Division before making the ultimate sacrifice in one of the bloodiest battles of the war.

Reageer op artikel:
The Last Full Measure: Brute trailer voor oorlogsfilm met Samuel L. Jackson
Sluiten