Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 19 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

The Last Dance-fans opgelet: dit is de ultieme Michael Jordan compilatie

Iedereen die de Netflix-docu The Last Dance gezien heeft, weet dat Michael Jordan de beste basketballer aller tijden is. Niets ten nadele van andere grootheden als LeBron James, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Larry Bird en Kobe Bryant, maar er is gewoon geen grotere basketballer dan de legendarische speler van de Chicago Bulls. Voor bewijs: scroll verder.

De NBA is in hun enorme beeldbank gedoken en heeft het beste van Michael Jordan verzameld. Het resultaat is een bijna zeventien minuten durende compilatie die ze zelf ‘Michael Jordan’s HISTORIC Bulls Mixtape’ noemen. Een heerlijke video met daarin de beste momenten van de G.O.A.T.

Het allerbeste van Michael Jordan

Alle legendarische momenten uit zijn carrière komen voorbij. Van The Shot tot zijn beslissende worp tegen de Phoenix Suns. Maar ook zijn meest indrukwekkende dunks en vele achteloze doch briljante pasjes.

Mocht je The Last Dance nog niet gezien hebben, ga dit dan nog zeker doen. Zelf als basketbal niet je sport is. Het verhaal van Michael Jordan en het kampioensteam van The Chicago Bulls is namelijk uniek en zit vol iconische moment. De pure wil om te winnen, de druk, humor en politieke spelletjes. The Last Dance heeft het allemaal en is een absolute must watch.

Nagenieten van The Last Dance

Als je The Last Dance al wel gezien hebt, dan weet je precies waar we het over hebben. En is de kans groot dat je nog niet genoeg hebt gehad van deze Michael Jordan documentaire. Daarom zijn we nog wat dieper in deze Netflix docu gedoken en hebben we een aantal achtergrondartikelen geschreven. Je vindt ze hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Last Dance-fans opgelet: dit is de ultieme Michael Jordan compilatie
Sluiten