Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Bioscoop 22 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Disney blaast The King’s Man nieuw leven in met harde en stijlvolle trailer

Na twee delen in het heden is het nu tijd voor het verleden. Het derde deel in de Kingsman filmserie speelt zich namelijk af vóór de Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle. Eindelijk wordt de oorsprong van ‘s wereld hardste en meest stijlvolle geheime agentschap onthult. Tijd voor een nieuwe trailer van The King’s Man.

Dat we nu nog een derde trailer krijgen, was eigenlijk niet de bedoeling. The King’s Man had inmiddels al bijna een half jaar uit moeten zijn. De film stond gepland voor 14 februari 2020, maar Valentijnsdag werd niet gehaald. Daar had de pandemie niks mee te maken. Disney besloot The King’s Man om andere reden zeven maanden op te schuiven.

De oorsprong van The Kingsman

Waarschijnlijk moeten bioscopen zich tegen die tijd nog steeds aan strikte regels houden, maar we mogen tenminste weer. Dat is goed nieuws voor The King’s Man, want dit is zonder twijfel een film die je op het grote scherm wil zien. Net als de eerste twee delen zit ook de prequel namelijk vol keiharde en over-the-top actie. Om je daar aan te herinneren komt Disney nog even met een nieuwe trailer.

Wat je als The Kingsman-fan direct op zal vallen, is dat Eggsy niet van de partij is. Dat komt omdat hij in de prequel nog niet geboren is. In The King’s Man gaan we terug in de tijd en leren we hoe dit agentschap voor stijlvolle spionnen ooit ontstaan is.

The King’s Man tegen Raspoetin

Daarvoor mogen we de Duke of Oxford bedanken. In de film wordt hij gespeeld door Ralph Fiennes en het is aan hem om, samen met zijn leerling Conrad (Harris Dickinson), Raspoetin tegen te houden. In The King’s Man halen de makers namelijk opnieuw inspiratie uit de wereldgeschiedenis, maar dat doen ze net als in de eerste twee delen wel met een flinke knipoog.

The King’s Man draait vanaf 17 september in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney blaast The King’s Man nieuw leven in met harde en stijlvolle trailer
Sluiten