Disney stelt The King’s Man uit en verandert naam The Eternals

We werden in de bioscoop voor Tenet al helemaal vrolijk van de trailer voor The King’s Man, de aankomende prequel van de eerste twee Kingsmen-films.

Die hadden we voor later dit jaar in de agenda staan. Ondanks de overname door Disney stond de film van 20th Century Studios nog altijd op de planning voor 18 september.

The King’s Man uitgesteld

Met de nadruk op stond. Toen we na Tenet de bioscoop uitliepen kwam namelijk net het nieuws naar buiten dat The King’s Man uitgesteld is tot 26 februari 2021. Zoals ondertussen praktisch elke grote Hollywood-film naar volgend jaar is verplaatst.

Matthew Vaughn regisseert de prequel, met Ralph Fiennes (Harry Potter), Matthew Goode (The Imitation Game) en Gemma Arterton (Murder Mystery) in de hoofdrollen. De film speelt zich af aan het begin van de vorige eeuw en onthult hoe de inlichtingendienst tot stand is gekomen die het middelpunt vormde van de eerste twee films.

“Een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis komt samen om een oorlog te beramen om miljoenen uit te roeien. Één man moet tegen de klok racen om ze te stoppen. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King’s Man.”

Marvel-film The Eternals

Dat is niet het enige nieuws uit kamp Disney. Waar Marvel-fans de afgelopen jaren vrijwel elke maand op nieuws konden rekenen rondom hun favoriete superhelden, is 2020 opeens een karig superhelden-jaar. Enkel DC ging eerder deze maand los met trailers voor The Batman, Wonder Woman 1984 en The Suicide Squad.

Nu is er op de valreep van augustus toch nog een mini-nieuwtje. Vanaf nu heet Marvel’s The Eternals… Eternals. Dat is alles. In die film introduceert Marvel Studios een intergalactische groep onsterfelijke superhelden, de Eternals.

In dit artikel leggen we je alles uit wat je over die mysterieuze nieuwe personages moet weten. Eternals staat overigens op de planning voor 21 februari 2021, vlak voor The King’s Man. Daar kan echter zeker nu de pandemie voortwoedt nog altijd verandering in komen…

Reageer op artikel:
Disney stelt The King’s Man uit en verandert naam The Eternals
Sluiten