Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 7 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

The Jesus Rolls trailer: The Big Lebowski spinoff levert totale escalatie

We hebben eindelijk een eerste volledige trailer te pakken voor The Jesus Rolls. John Turturro is meer dan twintig jaar later terug als Jesus Quintana uit cultfilm The Big Lebowski.

The Jesus Rolls: The Big Lebowski spinoff

Dit keer staan niet de Coen broers aan het roer, maar John Turturro zelf. Hij speelt de hoofdrol, heeft The Jesus Rolls geschreven en dus geregisseerd. Dat alles, zo benadrukt de 62-jarige acteur, met de zegen van de Coen broers zelf.

In plaats van het plot van The Big Lebowski te recyclen lijkt The Jesus Rolls een uniek verhaal te gaan vertellen. De eerste volledige trailer belooft een hoop vreemde wendingen en avonturen.

Dat is ook niet zo gek: The Jesus Rolls is naast een The Big Lebowski spinoff ook gedeeltelijk een remake van Going Places, een film uit 1974 van Bertrand Blier.

Hopelijk weet Turturro in de buurt te komen van het niveau van het origineel.

The Jesus Rolls Big Lebowski
Bron: Screen Media Films

Topcast

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen: onder andere Bobby Canavale, Christopher Walken, John Hamm, Susan Sarandon, Pete Davidson en Audrey Tautou spelen een rol.

Uren nadat Jesus Quintana vrijkomt uit de gevangenis wegens goed gedrag, gaat hij op pad met zijn beste vriend Petey. Het duurt niet lang voor de knullige mannen een reeks aan zeer slechte beslissingen maken.

Van het stelen van een vintage auto met een escalerende joyride als gevolg tot een levensgevaarlijke achtervolging. Al snel zijn de twee vrienden als criminelen op de vlucht, waarbij vooral de romantiek ze parten speelt wanneer een vrouw opduikt die ze allebei wel zien zitten.

Domme mannen

Turturro vat het zelf goed samen: “De film laat precies zien hoe dom mannen zijn. Dat is eigenlijk waar de film over gaat – de vrouwen zijn sterker, ze hebben hun zaakjes voor elkaar.”

De comedy komt eind deze maand in de bioscopen uit! Check hieronder de trailer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Jesus Rolls trailer: The Big Lebowski spinoff levert totale escalatie
Sluiten