Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 20 november 2017

Teaser! ‘The Incredibles II’ verschijnt in 2018 op het witte doek

Uit de studio van Pixar zijn er heel wat Disney-hits geboren. Denk aan Toy Story, Cars en Finding Nemo. Al deze films hebben inmiddels al één of meerdere vervolgen gekregen. Andere films staan nog in de wachtrij voor een vervolg. Denk daarbij maar aan The Incredibles, die alweer in 2004 uitkwam. Volgend jaar krijgt die film in de vorm van The Incredibles II eindelijk een vervolg.

Voordat je hieronder de teaser bekijkt, is het tijd voor een kleine opfrisser. In The Incredibles maakten we kennis met Mister Incredible. In de hoogtijdagen van de superhelden was hij de grote man en wist hij heel wat criminelen op te sluiten. De wereld veranderde, helaas.

Men was niet meer zo blij met alle hoge kosten voor de schade die superhelden tijdens gevechten aanrichtten en superhelden werden verboden. Sommigen gingen op dat moment undercover en probeerden alsnog de strijd met criminelen aan te gaan, terwijl anderen een rustig leven op probeerden te bouwen. Zo ook Mister Incredible, die zelfs een gezin stichtte, maar uiteindelijk toch weer besloot om superheld te worden.

Samen met zijn vrouw en zijn twee pubers gingen ze de strijd aan met een super bad guy, om de wereld van de ondergang te redden. Het laatste lid van het gezin, de schattige baby, werd bij de oppas achter gelaten, waar al bleek dat ook hij over superkrachten bezit.

The Incredibles II Teaser

En daarmee komen we aan bij de onderstaande teaser. Een teaser die natuurlijk nog niet veel toont, maar duidelijk is wel dat de baby uit het eerste deel centraal staat. Deze mooie vent heeft verschillende soorten superkrachten. Hoe dat precies gaat werken, dat moeten we volgend jaar zien, want dan verschijnt The Incredibles II op het witte doek. uitkomen.

Reageer op artikel:
Teaser! ‘The Incredibles II’ verschijnt in 2018 op het witte doek
Sluiten