Deze internationale thriller van Hollandse bodem mag je niet missen (+winactie)

De Nederlandse filmwereld staat vooral bekend om romantische komedies, maar je doet ons land te kort als je denkt dat dit alles is. We bulken namelijk van het talent. Wanneer je dat ook nog eens combineert met grote namen uit de internationale filmwereld, zijn er mooie dingen mogelijk. Zo bewijst ook The Host. Een Engelstalige Nederlandse misdaadthriller die het kijken zeker waard is. Daarom kun je ‘em bij ons winnen en we doen er ook nog een tof goodiepakket bij.

The Host is een bijzondere film. Het is namelijk de allereerste Engelstalige Nederlandse feature film die wereldwijd gedistribueerd wordt. Dit is dus een serieuze stap voor de Nederlandse filmwereld. Dit is mede te danken aan Amerikaans-Nederlandse Zachary Weckstein. Hij is de eigenaar van Pearl Pictures Productions en hij is erin geslaagd om met een, voor de filmwereld, klein budget een film te maken met een internationale sterrencast.

Spannende misdaadthriller van eigen bodem

Hij is er zelfs in geslaagd om de Nederlandse Emmy Award winnares Maryam Hassouni te strikken voor de hoofdrol. In The Host speelt ze Vera Tribbe en is ze de tegenspeelster van Mike Beckingham. Hij is een opkomend acteur en tevens de broer van Simon Pegg. Beckingham speelt Robert Atkinson. Een bankier uit London die klaar is met zijn saaie leven.

Hij besluit een flink risico te nemen om zo zijn leven wat spannender te maken. Het geld van zijn bank gebruikt hij om opnieuw te beginnen. Helaas laat Mike zich, zonder dat hij het doorheeft, in met een Chinees drugskartel. Zo belandt hij in Amsterdam en maakt hij kennis met de door Maryam Hassouni gespeelde en zeer mysterieuze Vera Tribbe. Via haar glijdt Mike verder af in een wereld vol drugs, verleiding, verraad en andere gevaarlijke zaken.

Indrukwekkende cast

The Host is dus zowel een Nederlandse, als internationale productie. Dit is ook terug te zien aan de rest van de cast. Zo komen naast de Britse popster Dougie Poynter, veteraan acteur Derek Jacob (Gladiator) en Nigel Barber (Spectre), ook een aantal grote namen uit Nederland voorbij. Zo zijn er rollen voor Daniël Boissevain, Fabian Jansen en niemand minder dan Jeroen Krabbé.

Het is dus zeker de moeite waard om deze spannende misdaadthriller een kans te geven. The Host is nu te zien via Ziggo, KPN, iTunes, Google Play, Amazon, MovieMax, T-Mobile, Tele2, Mejane.com en Pathé Thuis. Voor laatstgenoemde dienst mogen we drie giftcards van 10 euro weggeven. Zo kun je The Host en nog een ander film kijken.

Win The Host

Om het feest compleet te maken doen we er ook nog een toffe goodiebag bij. Hierin vind je allerlei leuke extra’s voor bij The Host. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is thehost_movie en Mannersnl volgen op Instagram. Stuur ons vervolgens een DM op Instagram met daarin je naam en adres.

Reageer op artikel:
Deze internationale thriller van Hollandse bodem mag je niet missen (+winactie)
Sluiten