Media 28 nov 2018 Thomas Aalderink

The Grand Tour is terug met een geweldige trailer voor het derde seizoen

Het is inmiddels alweer een jaar of drie geleden dat Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May door de BBC op straat werden gezet. De Britse omroep kon niet anders, maar zal nu toch wel spijt hebben. Top Gear is niet meer wat het geweest is en het presentatie trio werd binnengehaald door Amazon. Daar kregen ze vrij spel en dat leverde het geweldige The Grand Tour op. Begin volgend jaar verschijnt het derde seizoen en de eerste trailer belooft veel goeds.

De dikste auto’s, prachtige locaties en vooral heel veel humor. Seizoen nummer drie zet de ingezette lijn van de voorgaande twee seizoenen gewoon door. Precies wat de fans willen. De trailer begint met een bekend beeld. Richard Hammond die vast komt te zitten waar de andere heren dan weer smakelijk om kunnen lachen. Vervolgens worden we getrakteerd op een heerlijke compilatie vol dikke auto’s, flauwe grappen, bizarre race omstandigheden en geniale uitdagingen. Bekijk hieronder de gehele trailer.

The Grand Tour: Season 3 Trailer

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, and James May return with season 3 of The Grand Tour on 18th January, only on Prime Video.

The Grand Tour op Amazon Prime

Net als de voorgaande twee seizoen zijn ook de nieuwe reeks afleveringen van The Grand Tour te zien op Amazon Prime. Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten, want vanaf 18 januari 2019 kunnen we al genieten van de nieuwe avonturen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

Jeremy Clarkson begin jaren ‘90

Voordat het zover is kun je hier genieten van tien briljante uitspraken van Jeremy Clarkson en laten we ook één van de hoogtepunten van vorig seizoen erbij pakken. In seizoen twee van The Grand Tour stapte de presentator in een Tesla Model X. Dit was voor het eerste dat hij een auto van Elon Musk recenseerde en dat leverde deze briljante video op.

Deze man is inmiddels toch wel een televisie legende, maar laten we niet vergeten hoe hij er vroeger uit zag. In 1991 klonk hij namelijk hetzelfde, maar had hij wel een wat wilder kapsel en een bijzondere kledingstijl. Benieuwd? Klik dan hier. Prachtige beelden.

Reageer op artikel:
The Grand Tour is terug met een geweldige trailer voor het derde seizoen
Sluiten