The Gentlemen trailer: misdaadfilm Guy Ritchie imponeert met brute sterrencast

Guy Ritchie is op zijn best als hij brute misdaadfilms aflevert, het liefst met gangsters in nette pakken en lange jassen. Lock Stock, and Two Smoking Barrels en Snatch zijn nog steeds fantastische films.

The Gentlemen trailer: Guy Ritchie is terug

Na een aantal (mislukte) ontdekkingstochten in andere genres is de Britse grootmeester terug met The Gentlemen, een ‘misdaad-komedie’ met een bizarre cast.

In de allereerste trailer die zojuist is uitgekomen zien we namelijk onder andere Matthew McConaughey, Hugh Grant, Collin Farrell, Henry Golding, Charlie Hunnam, Michelle Dockery (Downton Abbey), Jeremy Strong (Succession) en Eddie Marsan (Sherlock Holmes) voorbij komen.

Ritchie beschrijft het project, dat eerst bekend stond onder de werktitel Toff Guys, als een door en door Britse film, waarbij op hoog tempo grove grappen en brute actie aan je geserveerd zullen worden.

The Gentlemen | Official Trailer [HD] | Coming Soon to Theaters

From writer/director Guy Ritchie comes THE GENTLEMEN, a star-studded sophisticated action comedy. THE GENTLEMEN follows American expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) who built a highly profitable marijuana empire in London.

Oorlog in de cannabis-industrie

The Gentlemen gaat over de clash tussen oud geld en de moderne cannabis-industrie in Europa. We volgen een Britse drugsbaas die zijn goedlopende imperium probeert te verkopen aan een oude familie van miljardairs uit Oklahoma.

Wanneer concurrenten daarvan horen volgt er een wervelwind van chantage, omkoping, samenzweringen en zelfs aanslagen, allemaal met als doel om de koning van de ontploffende cannabis-industrie te worden.

Het ziet er allemaal typisch Guy Ritchie uit, en dat is precies waar we aan toe zijn. The Gentlemen komt al in januari 2020 uit, dus we hoeven ook niet lang meer te wachten. Laat maar komen!

The Gentlemen
Bron: STXFilms
Reageer op artikel:
The Gentlemen trailer: misdaadfilm Guy Ritchie imponeert met brute sterrencast
Sluiten