The Fugitive trailer: 24-ster jaagt op aanslagpleger (die onschuldig is)

Quibi is nog altijd keihard aan het floppen. De streamingdienst richt zich vooral op reizigers, die onderweg naar werk even een korte aflevering van een serie willen kijken. Alle content op de streamingdienst is daar ook op maat voor gemaakt. Je kunt de series zowel verticaal als horizontaal kijken, en elke aflevering duurt korter dan tien minuten.

Een interessant idee, en met miljarden dollars op zak leken voormalig HP-CEO Meg Whitman en Dreamworks-oprichter Jeffrey Katzenberg ook goud in handen te hebben. Eindelijk een Netflix-killer voor de generatie die enkel op Instagram en TikTok zit.

TikTok strooit met miljarden

Tot… de huidige pandemie om de hoek kwam kijken. Een dienst voor mensen die vooral onderweg zijn slaat nou niet bepaald aan wanneer iedereen thuis moet blijven. Quibi was aanvankelijk niet eens op je televisie te gebruiken. Ondertussen heeft het bedrijf zijn koers gewijzigd, maar alles wijst erop dat Quibi alsnog keihard gaat floppen. Hier lees je meer over de plannen.

Dat neemt echter niet weg dat die miljarden dollars worden gebruikt om zeer interessante content te produceren. De grote namen vliegen je om de oren. Waaronder die van Kiefer Sutherland, de grote held van 24 en Netflix’s Designated Survivor.

The Fugitive

Hij speelt in een nieuwe thriller genaamd The Fugitive een detective, Clay Bryce. Als een bom door de metro van Los Angeles raast waar hij in zit, wil Mike Ferro (Boyd Holbrook), de gewone man, er zeker van zijn dat zijn vrouw Allison en tienjarige dochter Pearl veilig zijn.

Maar het gebrekkige bewijs ter plaatse en de “tweet-nu, bevestig-later” journalistiek schetsen een nachtmerrieachtig beeld: het lijkt voor de hele wereld alsof Mike verantwoordelijk was voor de gruwelijke daad. Ten onrechte – en zeer publiekelijk beschuldigd – moet Mike zijn onschuld bewijzen door de echte dader te ontmaskeren, voordat de legendarische agent (Kiefer Sutherland) die het onderzoek leidt, hem kan arresteren.

Release, trailer en slecht nieuws

Dat klinkt als een inventief en verfrissende twist op een bekend genre, met een modern sausje. The Fugitive wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en komt op 27 juli uit. Check hieronder de brute trailer. Tot slot het slechte nieuws: Quibi is nog niet beschikbaar in Nederland, dus zonder een VPN zul je nog even geduld moeten hebben…

Quibi The Fugitive Trailer
(Afbeelding: Quibi)
Reageer op artikel:
The Fugitive trailer: 24-ster jaagt op aanslagpleger (die onschuldig is)
Sluiten