Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ onthult explosieve trailer voor The Falcon and the Winter Soldier

Wie wordt de nieuwe Captain America? Daar gaan we op 19 maart al achter komen. Dan gaat namelijk The Falcon and the Winter Soldier van start op Disney+. De streamingdienst heeft tijdens de Super Bowl LV een gloednieuwe trailer uitgebracht.

Een peperdure zet, maar Disney heeft die uitgave goed benut. Het was eigenlijk de bedoeling dat The Falcon and the Winter Soldier voor WandaVision uit zou gaan komen, de Marvel-serie die op dit moment op Disney+ loopt. Door de pandemie liep het allemaal helaas anders.

The Falcon and the Winter Soldier

Gelukkig gaat de volgende serie al twee weken na de finale van WandaVision van start. Toevallig kwamen de eerste beelden van The Falcon and the Winter Soldier uit tijdens Super Bowl LIV, de vorige. Toen bracht Marvel Studios een trailer uit voor de drie grote nieuwe series die eraan zaten te komen: Loki, WandaVision en dus de serie over Bucky Barnes en Sam Wilson.

Dit keer hoeven we het gelukkig niet te doen met een simpele teaser. Een volledige trailer geeft fans het meest uitgebreide voorproefje op de Disney+-show tot nu toe. De trailer begint met een soort therapie-sessie, die erop lijkt te wijzen dat de band tussen Bucky en Sam betere tijden heeft gekend.

Schurken van formaat

Maar maak je geen zorgen: de humor van de twee die Civil War zo tof maakte, is hier ook weer vollop aanwezig. Bioscoopactie en een flinke dosis humor: The Falcon and the Winter Soldier is duidelijk meer een typisch Marvel-project dan WandaVision.

Ook krijgen we de terugkeer van Daniel Brühl als Baron Zemo te zien, met het iconische paarse masker uit de comics. Daarnaast komt er een vooralsnog vrouwelijke schurk voorbij, die gespeeld wordt door Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story). Zelfs de Winter Soldier lijkt moeite met haar te hebben in de trailer, dus fans kunnen op een bekwame bad guy rekenen.

19 maart op Disney+

Het is in ieder geval duidelijk dat Sam Wilson en Bucky Barnes zich niet hoeven te gaan vervelen. Terwijl ze uitvechten wie de nieuwe Captain America wordt zijn er genoeg bedreigingen om ze zoet te houden. De zesdelige serie gaat op 19 maart van start op Disney+.

Hopelijk pakt de show net zo sterk uit als WandaVision! En oh ja, check onder de onderstaande trailer ook nog even de gloednieuwe poster voor de show!

Disney+ onthult explosieve trailer voor The Falcon and the Winter Soldier
Poster (Afbeelding: Marvel Studios)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.