The Evil Within 2 wordt één van de engste games van dit najaar

Als jij een liefhebber bent van enge ervaringen en zoiets wel eens wilt beleven in gamevorm, dan is de kans groot dat The Evil Within 2 een titel is die in je straatje past. De eerste game was al erg naar en het ziet er naar uit dat het vervolg daar een schepje bovenop doet.

The Evil Within 2 is een game die ontwikkeld wordt door de Japanse studio Tango Gameworks. Aan het hoofd van die studio staat Shinji Mikami, de grootmeester van het horror-genre in de gamewereld. Hij was het die in de jaren negentig ons kennis liet maken met Resident Evil en sindsdien is hij zijn voorkeur voor creepy dingen nog niet kwijtgeraakt.

In The Evil Within 2 maken we andermaal kennis met Sebastian Castellanos, die ook de hoofdrol in het eerste deel speelde. Het is overigens niet nodig om het eerste deel te spelen om iets van dit vervolg te begrijpen. Om zijn dochtertje te redden zit er voor hem niks anders op dan af te reizen naar een nare STEM world, een soort alternatieve realiteit, waarin al je nachtmerries waarheid worden. Om je alvast in de stemming te brengen hebben we de nieuwste trailer van de game, die je hieronder kunt bekijken.

The Evil Within 2 komt op vrijdag 13 oktober uit, daar is over nagedacht(!), en is dan beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wil je nog meer narigheid van de game ervaren, dan hebben we hieronder ook nog de onthullingstrailer van de game, met een enge versie van Duran Duran’s Ordinary World.

Reageer op artikel:
The Evil Within 2 wordt één van de engste games van dit najaar
Sluiten