‘The End of the F**king World’: Netflix brengt ons donkere humor van het hoogste niveau

In 2017 trakteerde Netflix ons op een stortvloed aan fantastische series en daar gaan ze in 2018 gewoon mee verder. Vanaf 5 januari staat namelijk de volgende knaller al voor je klaar. Met The End of the F**king World laat de streaminggigant zien dat de creativiteit nog lang niet op is. De donkere comedy is met niets te vergelijken en heeft alles in zich om je volgende binge-slachtoffer te worden.

The End of the F**king World vertelt het verhaal van de zeventien-jarige James. We kunnen stellen dat hij nogal vreemd is. Sociaal is hij een ramp en naar eigen zeggen is James zelfs een psychopaat. Hij wil weten hoe het voelt om een moord te plegen en hij kiest de grofgebekte Alyssa als zijn doelwit. Het loopt anders wanneer hij gevoelens krijgt voor zijn blonde klasgenootje.

Een doorsnee romantische comedy wordt het gelukkig zeker niet. Het tweetal toont hun liefde vooral door zwarte humor en grof taalgebruik. De eerste trailer verscheen onlangs en die kan het verhaal en de sfeer van de serie een stuk beter overbrengen, dus check hem snel hieronder.

The End of the F**king World is vanaf 5 januari te zien op Netflix.

Reageer op artikel:
‘The End of the F**king World’: Netflix brengt ons donkere humor van het hoogste niveau
Sluiten