Punisher en Deadpool-fans opgelet! Deze ultra-harde serie is je nieuw binge verslaving

Als je van superhelden houdt, raden we je aan om een abonnement op Amazon Prime tot gaan nemen. Daarop verschijnt namelijk nog dit jaar The Boys. De nieuwe Amerikaanse superheldenserie vol ultra harde actie.

The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis en is bedacht door Eric Kripke. De serie heeft een andere insteek dan je gewend bent. In plaats van heldhaftige reddingsacties gaat het in The Boys om de donkere kant en de roem die een superheld standaard ten deel valt. The Boys zijn een soort burgerwacht die hun krachten gebruiken om de strijd aan te gaan met corrupte superhelden en ze via slinkse trucks in de val proberen te lokken.

Spectaculaire trailer

De nieuwe trailer laat duidelijk zien wat je mag verwachten op 26 juli. Seth Rogen en Evan Goldberg hebben de serie ontwikkeld en we zien Karl Urban als Billy Butcher, Jack Quaid als ‘Wee’ Hughie Campbell, Karen Fukuhara als The Female. Simon Pegg maakt ook deel uit van de serie als de vader van Hughie.

The Boys – Uncensored Teaser Trailer: “Spank” | Prime Video

Series premiere July 26, 2019. THE BOYS is an irreverent take on what happens when superheroes, who are as popular as celebrities, as influential as politicians and as revered as Gods, abuse their superpowers rather than use them for good.

Momenteel houdt men bij Amazon de lippen stijf op elkaar, maar wat we wel weten, delen we graag met je. Billy Butcher (Urban) wordt beschreven als “mysterieus en brutaal met een persoonlijke maar geheime agenda”. Hij benadert Hughie (Quaid) en beweert een schimmige regeringsfunctionaris te zijn. Butcher profiteert van Hughie’s woede vanwege het overlijden van zijn vriendin Robin waar A-Train (Jessie T. Usher) verantwoordelijk voor wordt gehouden.

De cast van The Boys

Eric Kripke (supernatural) heeft ook meegewerkt aan de serie en fungeert als showrunner. De cast van The Boys zal daarnaast bestaan uit Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford en Nathan Mitchell.

The Boys seizoen 1 verschijnt 26 juli op Amazon Prime

Heb je geen Amazon Prime, maar wel Netflix? Klik dan hier om te ontdekken wat er in april nog allemaal op Netflix gaat verschijnen.

Geek Tyrant

Reageer op artikel:
Punisher en Deadpool-fans opgelet! Deze ultra-harde serie is je nieuw binge verslaving
Sluiten