Goed nieuws voor The Blacklist-fans! NBC bestelt zevende seizoen

Raymond Reddington mag van geluk spreken, de serie The Blacklist krijgt een vervolg met een zevende seizoen. Weliswaar koopt NBC het nieuw seizoen, maar uiteindelijk zal ook het zevende seizoen bij Netflix te zien zijn. Voorlopig zijn we dus voor seizoen 7 nog even afhankelijk van Videoland en RTL5. Laatstgenoemden lopen gelijk met het Amerikaanse NBC. Voor de echte fans is er overigens goed nieuws. Ook in het zevende seizoen zien we James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff en Harry Lennix terugkomen.

De meeste castleden zien we ook in het zevende seizoen

Lisa Katz en Tracey Pakosta, co-presidenten van de afdeling ‘scripted programming’ bij NBC zijn in ieder geval verheugd dat de hitserie een vervolg krijgt. “Felicitaties aan de geweldige producers, de cast en de crew. Ze blijven allemaal in de serie en we zijn dan ook blij dat de serie steeds meer een echte NBC-serie aan het worden is.”

Onderhandelingen voor The Blacklist

Het aankopen van het zevende seizoen had aardig wat voeten in de aarde. In de meeste gevallen is er juist sprake van maximaal zes seizoenen en wordt ook de cast vaak voor zes seizoenen vastgelegd. Die periode was verstreken en dus moesten er nieuwe onderhandelingen gevoerd worden.

The Blacklist Season 6 Trailer (HD)

Following the startling revelation that Raymond “Red” Reddington (James Spader) isn’t who he says he is, Elizabeth Keen (Megan Boone) is torn between the relationship she’s developed with the man assumed to be her father and her desire to get to the bottom of years of secrets and lies.

In het geval van James Spader (Raymond ‘Red’ Reddington) was het niet moeilijk om hem over te halen. Nadat hij akkoord was gegaan volgden de overige castleden zoals Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klatenhoff (Donald Ressler) en Harry Lennix (Harold Cooper). Daarmee keren de hoofdrolspelers ook terug voor het zevende seizoen van The Blacklist.

Netflix loopt iets achter

The Blacklist is één van de meer populaire series. Zowel in Amerika bij NBC, als hier in Nederland. Ook Netflix zend de serie uit, alleen zullen de fans nog even geduld moeten hebben voor ze seizoen 7 kunnen bingen. De afspraak met Netflix is immers dat zij de rechten krijgen op de voorgaande seizoenen als de jaarwisseling voorbij is. Zo kun je de eerste vijf seizoenen wel bij Netflix kijken. De overige seizoenen komen dus op een later tijdstip beschikbaar.

Nieuw op Netflix

Op nieuwe afleveringen van The Blacklist moeten we dus nog even wachten, maar gelukkig verschenen er deze week genoeg andere toffe series en film. Je vindt ze hier in onze update.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor The Blacklist-fans! NBC bestelt zevende seizoen
Sluiten