Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 feb 2020

Foto’s: batsuit en motor Robert Pattinson debuteren op filmset The Batman

Al ver voor de release van The Batman wordt er geteased, gespeculeerd en onthuld. We wisten al hoe het grootste gedeelte van de cast eruitziet, nu weten we dankzij de eerste beelden op de filmset ook welke batsuit en motor van Robert Pattinson gaat gebruiken.

The Batman is de nieuwe film over de superheld achter Bruce Wayne die in 2021 in de bioscopen verschijnt. Robert Pattinson speelt het titelpersonage en lang was het speculeren hoe hij eruit ziet als Batman. In de eerste bewegende beelden zagen we dat al even, zij het niet al te duidelijk. Nu zijn de batsuit en motor bij daglicht in volle glorie vastgelegd tijdens een scène met een stuntman.

Zo ziet Robert Pattinson eruit als Batman

We kennen de 33-jarige Robert Pattinson niet als spierbundel. Maar een stuntman wordt niet voor niets stunt double genoemd, dus kijkend door je oogharen zie je hier de nieuwe Batman in actie. Even klikken op de foto’s voor groter beeld.

Wat opvalt, zijn de enorme spikes op de onderarmen van de batsuit. Ook het borstsymbool springt in het oog. Dit lijkt de fantheorie te bevestigen dat het nieuwe symbool is gesmeed van het pistool waarmee de ouders van Bruce Wayne zijn doodgeschoten. De oortjes zijn de kortste die we tot nu toe hebben gezien bij Batman. En er zit een beveiligingsbril in het masker, al is die waarschijnlijk opgezet tegen de regen tijdens de opnames. Het gaat tenslotte om de stuntversie van het kostuum.

De nieuwe motor van Batman

Naast de nieuwe batsuit, zien we ook de eerste duidelijke beelden van de motor waarop Robert Pattinson volgend jaar rondrijdt in The Batman. Op de wielen na lijkt te zijn geïnspireerd op Scott Snyders design in Zero Year.

De cast van The Batman

Dat Robert Pattinson het titelpersonage speelt, is al even bekend. Dat Zoë Kravitz in het pak van Catwoman kruipt ook. Bekijk hier de volledige cast van The Batman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto’s: batsuit en motor Robert Pattinson debuteren op filmset The Batman
Sluiten