Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 21 aug 2020

The Batman-regisseur deelt brute eerste poster en logo

Zaterdag krijgen we een uitgebreider voorproefje op The Batman. Dan vindt namelijk #DCFanDome plaats, een online evenement waar DC en Warner Bros. een update geven over hun aankomende projecten.

Gelukkig heeft regisseur Matt Reeves op Twitter alvast een zoethoudertje gedeeld. Dan hebben we het over het officiële logo van de film, evenals de eerste poster.

The Batman

Niet met Robert Pattinson erop, maar met een tekening van comics-legende Jim Lee. Zijn art tont een moderne, strakke versie van Batman.

Een Batman die overigens niet overeen komt met de eerder gelekte setfoto’s van de DC-film. Of deze promotiebeelden dus een vrije interpretatie zijn of dat Pattinson meermaals van kostuum gaat wisselen, blijft een kwestie van afwachten.

The Batman wordt een andere film dan je gewend bent van bijvoorbeeld de Dark Knight-trilogie. Matt Reeves duikt in het detective-genre, met een grimmig noir-sausje.

Afbeelding: Warner Bros.

Geen origin story

De War for the Planet of the Apes-regisseur belooft een diep en psychologisch verhaal. Geen luchtige Marvel-film vol humor dus. Oh ja, en we weten ook al dat het geen origin story wordt.

Je hoeft dus niet voor de duizendste keer te aanschouwen hoe de ouders van Bruce Wayne om het leven worden gebracht. Wel zal die gebeurtenis iets zijn waar het personage in The Batman nog steeds mee worstelt.

Naast Pattinson als Bruce Wayne bestaat de cast onder andere uit Andy Serkis als Alfred, Paul Dano als Edward Nashton/The Riddler, Jayme Lawson als Bella Reál, John Turturro als Carmine Falcone en Peter Sarsgaard als Gil Colson.

Eerste beelden?

Hopelijk krijgen we aankomend weekend onze eerste bewegende beelden te zien. De productie van The Batman is weer hervat, maar helaas in een grote studio in plaats van op locatie. Wat dat inhoudt en wat de impact zal gaan zijn op de film, lees je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Batman-regisseur deelt brute eerste poster en logo
Sluiten