Stunt: barista schenkt klanten ‘instant espresso’, merken ze het verschil?

Steeds meer koffieproducenten beweren dat de koffie die zij voor thuissituaties produceren, zich makkelijk kunnen staven aan de varianten die door professionele barista’s worden geschonken. Kan NESCAFE tippen aan de koffie uit een koffiebar? De koffieproducent ging de challenge aan. 

In een Amsterdams koffiezaakje werden de smaakpapillen van bezoekers getest. In plaats van het zwarte goud dat je normaal geschonken krijgt, werden de nietsvermoedende koffieliefhebbers NESCAFÉ AZERA voorgeschoteld. Met een mix van oploskoffie en fijngemalen arabica koffiebonen, draai je namelijk binnen een handomdraai een overheerlijke koffie in elkaar. Althans, zo beweert het merk.

 

Middels verborgen camera’s werd achterhaald of de klanten een reinste vermoeden zouden hebben wat de bron van hun koffie was. Niet het glimmende apparaat deed dienst als maker van een vers bakkie koffie, maar een stick NESCAFÉ’s barista style Espresso. De reacties van de klanten spreken boekdelen. Snel een kwalitatief kopje koffie zetten in de ochtend, hoeft blijkbaar echt niet moeilijk te zijn.

Bekijk hier de koffiebar take-over:

In samenwerking met NESCAFÉ AZERA

Reageer op artikel:
Stunt: barista schenkt klanten ‘instant espresso’, merken ze het verschil?
Sluiten