Tesla topman Elon Musk gooit uit het niets zijn eerste rap nummer online

Elon Musk is een fantastische ondernemer en een briljant visionair, maar blijkbaar heeft hij nog meer talenten. De Zuid-Afrikaan maakt naast elektrische auto’s en vlammenwerpers, nu namelijk ook muziek. Volledig uit het niets heeft de oprichter van Tesla zijn allereerste nummer naar buiten gebracht en die gaat over een wereldberoemde gorilla. 1 april, toch?

We gaan terug naar 28 mei 2016. Op die dag klom een driejarig jongetje over de hekken van het gorillaverblijf in de dierentuin van Cincinnati. Daar werd het knulletje opgewacht door een zeventienjarige westelijke laaglandgorilla genaamd Harambe. Omdat zilverruggen niet bekend staan als lieverdjes werd besloten om de gigantische aap neer te schieten voordat hij het jongetje ernstig zou verwonden. Zo kwam de machtige zilverrug op zijn verjaardag om het leven.

Elon Musk mist Harambe nog steeds

Omstanders filmden de hele gebeurtenis en gooiden het op Youtube. Binnen no-time ging Harambe viral en werd een internetsensatie. Dicks out for Harambe werd een ding en Vox riep de aap uit tot meme van het jaar 2016. Je respect tonen richting Harambe werd een ware hype en zelfs nu wordt hij nog flink gemist. Bijvoorbeeld door Elon Musk en daarom heeft hij een nummer gemaakt voor de zilverrug.

Tesla oprichter gaat los met autotune

Zonder aankondiging verscheen opeens het eerste nummer op de SoundCloud pagina van Elon Musk: Emo G Records. Deze deelde hij vervolgens via Twitter, waar hij nu Jung Musk heet. Dat is dan ook het bewijs dat het nummer van Elon Musk afkomstig is, want je kunt niet bepaald horen dat hij het is. In de track wordt namelijk flink gespeeld met autotune. Misschien had hij beter de hulp van zijn ex kunnen inschakelen.

Elon Musk on Twitter

Emo G Records https://t.co/zsuB2NDl48

1 aprilgrap of een carrièreswitch?

Of dit de nieuwe passie van Elon Musk is of een vroege 1 aprilgrap (hij deelde de track, die RIP Harambe heet op 30 maart), moet nog gaan blijken. Laten we hopen op het tweede, want de wereld heeft er meer aan als hij lekker door blijft werken aan Tesla, SpaceX en zijn andere ondernemingen.

Uitvinder, ondernemer, muzikant en binnenkort ook nog acteur. Volgens geruchten gaat Elon Musk namelijk een rolletje krijgen in deze belachelijk dure serie.

Complex

Reageer op artikel:
Tesla topman Elon Musk gooit uit het niets zijn eerste rap nummer online
Sluiten