Met lichtjaren de goedkoopste Tesla ooit: de powerbank

Het zal je niet ontgaan zijn dat Tesla groot in het nieuws is geweest de afgelopen dagen. Het bedrijf van Elon Musk presenteerde een supercar en een nieuwe elektrische truck, dus het is te begrijpen dat het derde product een beetje op de achtergrond is gebleven. Dat wil daarentegen niet zeggen dat de powerbank van de autofabrikant niet indrukwekkend is. 

Na een elektrische semi-truck die momenteel hoge ogen scoort bij Albert Heijn en de Roadster die maar liefst vierhonderd kilometer per uur gaat, toonde Tesla een oplaadbare batterij. Het is niet alleen een vernuftig apparaatje, maar ook ontzettend betaalbaar. Helaas was de telefoon-accessoire  binnen no-time uitverkocht.

De goedkoopste Tesla ooit

Het is een compact apparaatje die het design kreeg van de Superchargers. Tesla staat bekend om het meedenken met de klant. Daarom zou je nooit hoeven te zoeken naar de benodigde kabel. De powerbank heeft namelijk een ingebouwde kabel voor zowel iPhone als van een Android-toestel. Deze kabeltjes zijn netjes weggewerkt in het design van de kleine externe batterij.

De maximale capaciteit van de batterij is 3350 mAh. Dat is meer dan genoeg om de nieuwste smartphones mee op te laden. Het allermooiste van dit apparaat – naast de vormgeving natuurlijk – blijft toch wel de prijs. Voor 45 dollar kan hij van jou zijn. Al zul je wel heel even moeten wachten voor je hem in huis hebt. De vraag naar dit apparaatje is namelijk gigantisch.

Reageer op artikel:
Met lichtjaren de goedkoopste Tesla ooit: de powerbank
Sluiten