Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Wheels 21 aug 2020

Gloednieuwe officiële Tesla Model Y kost minder dan 100 dollar

Elon Musk doet er alles aan om een Tesla voor de massa te maken, al hijgt Volkswagen het merk in de nek met de ID.3. De Model 3 is al een grote stap in de goede richting, maar het aanschaffen van een moderne elektrische bolide blijft een prijzige grap.

Gelukkig kun je ook voor minder dan 100 dollar ook al een Tesla rijden. Althans, als je jonger dan vier jaar bent. Dan kun je namelijk terecht bij de Tesla-vloot van Radio Flyer, een Amerikaans merk met een arsenaal vol kinderversies van beroemde auto’s.

Tesla Model Y voor kinderen

Ht merk heeft samen met Tesla gewerkt aan een kleine Tesla Model Y-replica. Train je kind alvast om de volgende Max Verstappen te worden met de vuurrode bolide. Inclusief authentieke details die overeen komen met het echte werk. De Black Induction Wheels zijn voorzien van een rubberen laag voor extra grip. Het stuur werkt ook echt.

Voor ouders is er ook slecht nieuws. De kleine Model Y is namelijk ook voorzien van een toeter. Tijd om alvast wat ibuprofen in huis te halen voordat jouw exemplaar bezorgd wordt! De Tesla Model Y van Radio Flyer gaat 99,99 dollar kosten en kan besteld worden op hun site.

(Afbeeldingen: Radio Flyer)

Variant met motor

Wil je het wat serieuzer aanpakken? Dan kun je ook voor hun kinderversie van de Tesla Model S gaan. Die kost 499,99 dollar. Een flinke stap omhoog, maar dan rijdt je kind wel rond in een Tesla met een motor erin! In het geval van de kleine Tesla Model Y zal Max Verstappen Junior gewoon met zijn of haar voeten van A naar B moeten rijden. Afzien…

Check hieronder de introductievideo van de Model Y. Inclusief, natuurlijk, een échte Tesla Model Y ernaast.

Reageer op artikel:
Gloednieuwe officiële Tesla Model Y kost minder dan 100 dollar
Sluiten