Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Wheels 13 mei 2020

Nederlander bouwt eigen op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck

Terwijl Elon Musk vraagt om gearresteerd te worden en de ene na de andere controversiële opmerking op Twitter slingert, doet een Nederlander precies waar Musk zich beter mee bezig kan houden: de Tesla Cybertruck bouwen.

Het is op dit moment nog steeds maar de vraag of de elektrische truck van het automerk op de Nederlandse wegen komt te rijden. Het hypermoderne design lijkt namelijk niet echt rekening te houden met de Europese regelgeving.

Op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck

Ach, dag mag de pret niet drukken. Terwijl we op meer nieuws over de Cybertruck wachten heeft de Nederlander Emiel Noorlander namelijk zijn eigen versie gebouwd. Niet voor in de garage, maar voor in de speelgoedkist.

Hij heeft op zijn YouTube-kanaal een op afstand bestuurbare miniatuur-versie van de Tesla Cybertruck gedeeld. Daar zie je hoe hij het hebbeding in elkaar heeft gezet, al houden we een video van het eindresultaat nog even te goed.

Ook in de winkels?

Waar Tesla een flink stuk metaal over zijn elektrische auto vouwt, behaalt Emiel hetzelfde effect met een stuk aluminium. Het resultaat is een veelbelovende basis.

De video van het eindresultaat komt later, al kun je dankzij Bright hieronder al het uiteindelijke model  bewonderen:

Tesla Cybertruck
(Afbeelding: Bright)

Heb je geen trek om 40.000 dollar neer te leggen voor Tesla’s truck, maar wil je wel een eigen Cybertruck in huis? Dan hoef je gelukkig niet net zoals Emiel aan het lassen en knutselen te slaan. Hot Wheels komt namelijk met een eigen miniversie van de Tesla Cybertruck, met nog meer verborgen details dan die van Emiel.

Reageer op artikel:
Nederlander bouwt eigen op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck
Sluiten