Gespot: Tesla Cybertruck rijdt al rond in het wild (met Elon Musk!)

De nu al controversiële Tesla Cybertruck blijft voorlopig toekomstmuziek voor de consument. De elektrische bolide gaat immers pas eind 2021 in productie, en komt daarmee pas in 2022 op de markt.

Tesla Cybertruck in het wild

Dat het niet enkel om een neppe conceptauto gaat, is afgelopen week echter meer dan duidelijk geworden. Elon Musk, de man achter Tesla, rijdt namelijk al enthousiast in een Tesla Cybertruck rond.

Hij werd afgelopen week gespot in Los Angeles. De beste man viel behoorlijk op tijdens zijn ritje in de Cybertruck. De elektrische auto heeft immers een futuristisch ontwerp dat eigenlijk met geen enkele andere auto te vergelijken is. Alsof het uit een science-fiction film of game komt gereden.

De miljardair achter Tesla, SpaceX en PayPal is overigens niet de enige die afgelopen weekend in de Cybertruck werd gespot. Ook op het vliegveld LAX reed een exemplaar op. Even later verscheen Musk tevens opnieuw in de onuitgebrachte auto, voor de deur van Nobu. Dat is een Japans restaurant waarvan Robert De Niro mede-eigenaar is.

So i saw Elon Musk today at a restaurant called Nobu in Los Angeles today. Guess what he was driving? from r/pics

De auto’s van Elon Musk

Dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Elon Musk reed de afgelopen jaren rond in een Tesla Model 3 en een Model S, maar nog nooit in een prototype. Wellicht doet hij dat nu wel omdat de Cybertruck zijn favoriete aankomende product ooit is. Althans, dat beweert Musk zelf, al is de beste man niet vies van marketingpraat. Het laat in ieder geval zien hoe ver de autofabrikant al is.

Oplettende lezers zal opvallen dat de koplampen anders zijn dan het prototype dat Tesla tijdens de onthulling toonde. Dat is niet zo vreemd: auto’s moeten nou eenmaal aan strenge wetten voldoen om de weg op te mogen. Wetten die niet altijd volledig compatibel zijn met de futuristische designs van vooruitstrevende autofabrikanten.

Reageer op artikel:
Gespot: Tesla Cybertruck rijdt al rond in het wild (met Elon Musk!)
Sluiten